Intamplari ciudate la meciul dintre Gambia si Algeria

La meciul dintre Gambia si Algeria au fost multe intamplari rar intalniste pe un teren de fotbal. Peste 40.000 de suporteri s-au inghesuit pe stadion, desi acesta are o capacitate de doar 25.000 de locuri. Meciul a fost amanat cu o ora si jumate din aceasta cauza. Jucatorii Algeriei au refuzat sa intre pe teren din cauza problemelor de securitate, dar pana la urma s-au hotarat sa joace. Nu doreau sa riste sanctiuni din partea CAF(Confederation of African Football).
Cand s-au intonat imnurile, un jucator din Nationala Gambiei avea un sticker gen Panini cu emblema tarii lui pe piept. Probabil nu era un tricou oficial al acestei tari si asta fost modalitatea de rezolvare a problemei. Iar stickerul se dezlipeste inca din minutul 1.


La intonarea imnurilor, steagul Algeriei era de 3 ori mai mare decat cel al Gambiei, asa cum vedeti in poza de mai jos. Iar in loc sa se intoneze imnul echipei Nationale a Algeriei, s-a auzit o melodie pop africana, iar jucatorii acestei tari zambeau. Nu doar in Africa se intampla faze de acest gen. La un meci dintre Slovacia care era gazda si Malta, in loc sa se difuzeze imnul oaspetilor s-a auzit Linkin Park feat. Jay-Z - Numb/Encore.


Arbitrul intalnirii are astm si avea la el mereu un inhalator. Inhalatorul este un aparat portabil care elibereaza medicatia pentru plamanii lui. Iar jucatorii de rezerva stateau la 1 metru de teren, undeva pe la mijlocul terenului, mai aproape de linia de margine decat copiii de mingi.
Pentru ca erau foarte multi suporteri, unii s-au suit pe stalpii de nocturna, iar unul dintre ei chiar avea o pozitie buna, zici ca este pe canapea la el acasa.




Comentarii