Cele mai bune case de pariuri pentru biletul zilei


Toti vrem sa castigam des la pariuri, sa fim inspirati in alegerea meciurilor pentru biletul zilei, sa nu jucam in orice zi de joi atunci cand oferta pentru meciuri de fotbal e saraca, sa nu jucam la recuperare pentru ca asta e drumul care duce la faliment, sa stim cand sa ne retragem dintr-un meci live cu butonul Cash Out si sa ne bucuram de castiguri.
Dar ca sa ai profit pe termen lung, ar fi bine sa alegi casele de pariuri online care se potrivesc stilului tau de joc. In acest articol o sa iti prezint cele mai bune case de pariuri pentru biletul zilei.

1. Joaca doar la casele de pariuri care nu percep taxe pentru plasarea biletului
O agentie de pariuri stradala o sa iti ceara taxa de 5% din miza pentru fiecare bilet pariat, iar daca ai obiceiul sa pariezi des, asta inseamna bani aruncati sau facuti cadou casei de pariuri din cartier. La casele de pariuri online nu exista taxa pentru biletul la pariuri. Daca ai juca cel putin 50 de meciuri intr-o zi de weekend la o casa de pariuri: Betfair, Netbet, Unibet etc si ar exista aceasta taxa in online, ai pierde mult. Casele de pariuri online nu percept taxe decat in momentul in care faci o retragere, iar daca nu retragi mai mult 66.750 RON, platesti doar 1% din suma retrasa. Dar sunt unele case de pariuri, cum ar fi Winmasters, care platesc acest impozit ca un semn de bunavointa fata de pariorul roman. Un alt avantaj al agentiilor online este ca nu platesti nicio taxa cand faci o depunere cu cardul bancar, Skrill, Neteller sau transfer bancar.

Procentele pe care trebuie sa le platesti cand faci o retragere sunt:

pana la 66.750 RON - 1% din suma castigata
intre 66.751 RON si 445.000 RON - 667.5 RON plus 16% pentru ce depaseste suma de 66.750 RON
peste 445.000 RON - 61.187.5 plus 25% pentru ce depaseste suma de 445.000 RON

2. Pariaza la casele de pariuri care au cele mai mari cote
Ai ales meciurile pentru biletul zilei, nu mai mult de 2 si acum calculezi cota finala. Dar daca nu esti atent si alegi o casa de pariuri care are cote mici, pe termen lung pierzi bani frumosi. De ce ai paria peste 2,5 goluri la Barcelona vs Real Madrid la cota 1,40 cand poti sa gasesti la o alta agentie online cota 1,50 sau chiar 1,55. Daca mai multe zile la rand verifici cotele meciurilor la 2 case de pariuri si la una din ele cotele sunt mereu mai mici, chiar si cu putin, renunta la acea casa de pariuri pentru ca nu ofera avantaj pariorului. Sunt unele case de pariuri care au promotii de cote marite pentru un anumit derby din America de Sud sau o finala la tenis pe zgura. Iar aceste cote marite pot fi transformate in bani multi daca esti inspirat si alegi castigatorul.

3. Joaca la agentiile de pariuri cu cele mai bune bonusuri si promotii
Imi place sa vad un bonus mare la prima depunere cu un rulaj bun si dupa ce joc cateva zile bune si sute de meciuri de fotbal, tenis, volei, baschet si altele pot sa zic multumit ca am ramas si cu o suma importanta din bonusul oferit. Dar mai mult de atat, imi place sa vad o agentie de pariuri online la care am cont de mult timp care imi ofera promotii des pentru weekendul care urmeaza, pentru partidele de fotbal din Champions League sau Europa League sau pentru turnee de tenis importante.

4. Joaca la case de pariuri care au buton de Cash Out
Cash Out inseamna o modalitate de a inchide pariul. Sa zicem ca echipa ta favorita pe care ai pariat ramane in 10 oameni dupa ce un fundas a facut un fault ca ultim aparator si a primit direct cartonasul rosu. Echipa ta are sanse mai mici sa castige meciul pentru ca atacantul a fost schimbat cu un fundas, iar antrenorul echipei adverse a introdus un mijlocas ofensiv. Atunci e momentul sa dai Cash Out pe pariul victorie ca sa reduci din pierderi. Pierzi lupta in acea zi, dar este important sa castigi razboiul, adica sa fii pe plus la sfarsitul lunii.

Acum multi ani, atunci cand m-am apucat eu de pariuri, doar Betfair avea buton de Cash Out, dar intre timp multe case de pariuri s-au aliniat acestei oferte pentru pariori. Butonul Csah Out este o arma cu 2 taisuri. Te poate ajuta daca esti sigur sau aproape sigur ca pariul tau nu mai are valoare si te retragi inteligent de pe piata de pariuri sau poti sa decizi sa pleci dintr-un pariu peste 2,5 goluri marcate in minutul 80 cand scorul este 1-0. Si apoi in 5 minute sa se marcheaze 2 goluri, unul din penalty si altul dupa o greseala marea unui fundas care pana in acel moment a fost sigur pe el. Pe termen lung, butonul de Cash Out sau modalitatea de a inchide pariul este o arma pe care o putem folosi legal impotriva caselor de pariuri ca sa facem bani.

5. Pariaza la casele de pariuri care au in oferta pariuri pe handicap asiatic
Sunt putine case de pariuri care ofera foarte multe pariuri pe handicap asiatic sau HA pe victorie dar si pe goluri marcate. Toate casele online au handicap asiatic, dar e o diferenta intre Unibet care are zeci de pariuri de acest gen si alta care are doar cateva. Eu prefer sa pariez des pe goluri marcate pentru ca asa am sanse 50%, decat sa pariez pe victorie gazde/oaspeti sau egal unde am sanse de 33%.

Asa pariez pe Liga 1 Romania unde cotele pe goluri marcate sunt foarte mari pentru ca nu se inscrie des si se joaca la siguranta, iar antrenorii sunt schimbati la 2 luni. Sunt meciuri unde pariul peste 2 goluri HA are cota 1,80, chiar si 1,90. Acest pariu inseamna ca daca se marcheaza exact 2 goluri, primesc suma pariata inapoi. Daca se marcheaza 3 sau mai multe goluri am castigat, iar daca meciul se termina cu scorul de 0-0, 1-1 si 0-1, am pierdut. Dar daca se inscrie cel putin un gol, mai ales in primele 20 de minute, sansele sa castig cresc vazand cu ochii, iar daca se inscrie si golul 2 stau linistit pentru ca este o zi buna si am fost inspirat.

Comentarii