10 sfaturi pentru biletul zilei ce te pot ajuta sa castigi la pariuri


Nu exista parior pe lumea asta care sa nu isi doreasca sa castige des, indiferent daca joaca 3 meciuri pe bilet sau peste 10. Dar nu poti sa ai un parcurs perfect la biletul zilei. Tot ce poti face este sa ai mai multe pariuri castigate decat pierdute la sfarsitul lunii, iar ca sa obtii asta ar fi bine sa citesti acest articol.

10 sfaturi pentru biletul zilei ce te pot ajuta sa castigi la pariuri

1. Evita cotele foarte mici
Daca faci biletul zilei din mai multe meciuri, evita cotele de 1,10 sau 1,15 pentru ca pui in pericol intreg biletul zilei pentru niste cote minuscule ca niste furnici care nu te ajuta mai deloc. Poti sa zici tare si raspicat ca o victorie a Barcelonei acasa la cota 1,15 este sigura, dar iti spun ca nimic nu este sigur la pariuri, poate doar numele acestui site. S-a intamplat destul de des ca unii pariori sa piarda pe cea mai mica cota de pe bilet, iar o super-echipa ca Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, PSG, Napoli, Juventus sau Bayern Munchen nu garanteaza mereu victoria.

2. Joaca cat mai putine meciuri pe bilet
Aceasta e o regula de baza pentru pariorii cu experienta. Nu poti sa castigi des la pariuri daca pui 15 meciuri pe bilet. Este recomandat maxim 4 meciuri pe bilet, cu cote de 1,50. Daca poti sa te stapanesti, ideal e sa joci doar un singur meci pe bilet pe cota minim 2, o suma fixa. Daca o sa intelegi ca succesul tau la pariuri este in stransa legatura cu numarul meciurilor de pe bilet, ai facut un pas in fata spre auto-control.

3. Joaca pe sporturi care au doar 2 rezultate posibile
In fotbal exista victorie gazde, egal si victorie oaspeti. In tenis, volei, baseball exista doar victorie gazde si victorie oaspeti. In fotbal daca alegi un pariu pe victorie ai sanse de 33%, daca alegi tenis ai sanse de 50%. Stiu ca iti place sa pariezi pe fotbal pentru ca este sportul rege, dar ar fi bine sa te specializezi si pe alt sport cum ar fi tenisul. Asa iti cresti sansele de reuista pentru biletul zilei. Dintre volei, tenis si baseball, ultimul este cel mai putin spectaculos, dar la pariuri ar trebui sa te intereseze profitul si nu spectacolul din teren.

4. Stabileste un buget lunar pentru pariuri
Banii pentru pariuri si strategii pentru biletul zilei nu trebuie amestecati cu banii de plata a facturilor, banii de mancare, de vacanta, de distractie si multe altele. Ar fi bine sa stabilesti o suma fixa de bani pentru pariuri pe luna si daca ai pierdut intreaga suma, sa nu mai depui pana nu trece acea luna calendaristica.

5. Managementul banilor
Este de apreciat un om care stie sa faca bani, dar e de laudat un om care stie cum sa ii cheltuiasca si nu face excese. Asta e valabil si in cazul pariurilor online. Ar fi bine sa joci doar 5% din toata suma alocata pentru bugetul de pariuri pentru biletul zilei. Sa nu te agiti daca pierzi, pentru ca asta face parte din viata de parior si a doua zi sa joci calm si sa risti tot 5% din toata suma.

6. Alege variante pariuri care au sanse de reusita
Joaca des la biletul zilei pariui DNB sau HA. DNB inseamna draw no bet(la egal banii se intorc in contul tau de pariuri) si astfel ai sanse mault mai mari de castig. HA inseamna handicap asiatic iar eu ma folosesc des de el mai ales la pariuri de genul peste 2 goluri HA sau peste 3 goluri HA. La peste 2 goluri HA, daca se marcheaza exact 2 goluri primesc banii inapoi. Daca pariam peste 2,5 goluri si se marcau exact 2 goluri, banii mei erau pierduti. Pariuri multe pe handicap asiatic gasesti la agentiile online Unibet si Betano.

7. Nu juca la recuperare
Este cea mai des intalnita greseala pe care o poate face un incepator sau un parior cu experienta. Este foarte usor sa iti pierzi cumpatul si sa risti din ce in ce mai multi bani ca sa reduci din pierderile zilei respective. Nu trebuie sa faci asta niciodata. Ar fi bine sa accepti ca biletele pierdute nu sunt un capat de lume, sunt doar evenimente normale pentru un parior calculat care respecta un anumit plan si nu se abate de la el indiferent ce se intampla intr-o anumita perioada.

8. Pariaza pe cele mai bune cote
Deschide cont la cat mai multe case de pariuri online si alege pentru biletul zilei cele mai mari cote pentru meciurile tale. O anumita casa de pariuri poate sa ofere cel mai mare bonus la prima depunere, dar daca are cele mai mici cote de piata, nu merita sa risti banii acolo. Pe termen lung conteaza enorm cotele mari pentru biletele tale si nu doar cota la victorie. Eu vreau cote bune si pe goluri marcate, scor corect, sansa dubla, DNB, handicap asiatic, pariuri pe reprize sau primul marcator.

9. Evita sporturile la care nu te pricepi
Daca esti specialist pe fotbal si stii tot despre echipele din Premier League sau Serie A, nu are rost sa pariezi pe cricket, box, MMA sau golf. Eu urmaresc des meciurile si stirile despre arte martiale mixte, cunosc multe din aceste procedee de lupta, dar tot nu am tot ce imi trebuie ca sa pariez pe acest sport. Ma limitez la ce stiu cel mai bine, fotbal si apoi tenis de camp. Nu are rost sa pariezi pe sporturi la care nu te pricepi doar ca sa sa simti adrenalina.

10. Nu juca pe echipele care au avut meciuri in timpul saptamanii in cupele europene
Daca vrei sa pariezi pe o echipa care a jucat miercuri in Champions League sau joi in Europa League ar fi bine sa nu te grabesti. Echipele care joaca in weekend, dupa ce au avut meciuri grele in cupele europene, nu mai au forta de a castiga partide de fotbal cu usurinta. Se aduna oboseala, stresul, accidentarile si sa joci din 3 in 3 zile nu este uor pentru nimeni. Pariaza in weekend pe alte echipe puternice care folosesc echipa a 2-a in cupele europene, in special echipele din Italia in Europa League.

Comentarii