Bundesliga incepe pe 16 mai


Nu mai sunt multe zile pana va incepe Bundesliga, iar noi o sa ne bucuram iar de fotbal spectacol. Toate programele Digi Sport vor transmite meciuri in direct din campionatul de fotbal din Germania incepand din 16 mai.

Imi era dor de fotbal, chiar m-am uitat la cateva meciuri din Belarus, dar acolo fotbalul este de slaba calitate. Chiar nu inteleg cum BATE Borisov, campioana din Belarus, a jucat atat de multe sezoane in Champions League, iar alte echipe spectaculoase din campionate puternice s-au luptat prin Europa League. Sa revenim la Bundesliga unde cel mai important meci al etapei este Borussia Dortmund - Schalke 04.

Cum arata clasamentul din campionatul Germaniei la ora actuala

Bayern Munchen este pe primul loc in Bundesliga cu 55 de puncte din 25 de meciuri. Bayern are 4 victorii si un meci egal in ultimele 5 partide de fotbal disputate, a marcat pana acum 73 de goluri si a primit 26.

Borussia Dortmund se afla pe locul 2 cu 51 de puncte si are nevoie neaparat de victorie in meciul cu Schalke 04 pentru ca altfel Bayern Munchen se distanteaza in clasament. Borussia Dortmund are al doilea atac din campionatul de fotbal al Germaniei cu 68 de goluri marcate si 33 primite. In ultimele 5 meciuri, Borussia are 4 victorii si o infrangere.

Pe locul 3 se afla RB Leipzig care are 50 de puncte, la doar 1 punct de recuperat fata de Borussia Dortmund. RB Leipzig are 3 victorii si 2 meciuri terminate la egalitate din ultimele 5 disputate, iar pana la aceasta etapa a inscris 62 de goluri si a primit 26. RB Leipzig si Bayern Munchen au cele mai bune defensive pana acum.

Borussia Monchengladbach, echipa care este foarte greu de pronuntat pentru multi iubitori de fotbal, se afla pe locul 4 in campionatul din Germania. Borussia Monchengladbach are o zestre de 49 de puncte pana acum si in ultimele 5 meciuri jucate are 3 victorii, un egal si o infrangere. 

Bayer Leverkusen este pe locul 5 in Bundesliga cu 47 de puncte. Bayer Leverkusen a marcat pana acum 45 de goluri si a primit 30, iar in ultimele 5 partide de fotbal jucate are 4 victorii si un egal.

Pe ultimul loc in clasament se afla Paderborn care a strans doar 16 puncte si are sanse mici sa se salveze de la retrogradare. Echipa de pe locul 15 este Mainz care are 26 de puncte, o diferenta de 10 puncte greu de recuperat pana la finalul campionatului de fotbal din Germania. 

Cei mai buni marcatori din acest campionat de fotbal
Pe primul loc se afla Robert Lewandowski care a inscris 25 de goluri, 14 pe teren propriu si 11 in deplasare.
Pe locul 2 se afla Timo Werner, atacantul echipei RB Leipzig, care a marcat 21 de goluri, 10 in fata suporterilor proprii si 11 in deplasare.
Locul 3 este ocupat de Jadon Sancho, copilul minune al echipei Borussia Dortmund, care a inscris 14 goluri pana acum, 9 in meciurile de acasa si 5 in deplasare.

Urmatoarea etapa din Bundesliga care incepe pe 16 mai 2020

Sâmbătă, 16 mai
16:30
Borussia Dortmund - Schalke 04
RB Leipzig - SC Freiburg
TSG Hoffenheim - Hertha BSC
Fortuna Dusseldorf - SC Paderborn
FC Augsburg - VfL Wolfsburg
19:30
Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach
Duminică, 17 mai
16:30
1. FC Köln - FSV Mainz 05
19:00
FC Union Berlin - FC Bayern München
Luni, 18 mai
21:30
SV Werder Bremen - Bayer Leverkusen


Comentarii