Cum sa castigi la pariuri sportive

Cum sa castigi la pariuri sportive

Sunt zeci de articole pe Google cu titlul Cum sa castigi la pariuri sportive, dar foarte putine sunt la obiect. Unele sunt scrise de afiliati ai caselor de pariuri care pun un link catre o agentie online pe la jumatea articolului ca sa nu bata la ochi, iar alte articole sunt scrise doar pentru SEO ca sa aduca mai multi cititori pe site.

In primul rand poti sa castigi la pariuri sportive daca stii cum sa profiti de bonusurile la prima depunere oferite de casele de pariuri. Unele bonusuri sunt acceptabile pentru ca nu au un rulaj mare si nu au interdictii prea multe, adica poti rula bonusul pe sporturi diferite, dar si pe optiuni de pariere cum ar fi goluri marcate sau handicap asiatic. Altele au rulaj foarte mare si conditii de eliberare a bonusului foarte grele si ar fi bine sa va feriti de asa ceva. Daca ai luat un bonus bun poti sa joci in continuare sau poti sa il retragi si sa te bucuri de banii castigati usor.

Vrei sa castigi la pariuri sportive des? Joaca un singur meci pe bilet! Asta e regula de aur pentru un parior profesionist. Evita sa pariezi des pe cluburile mari la victorie pentru ca acestea nu iti garanteaza castigul la pariuri. Preferabil este un pariu pe goluri marcate pentru ca daca echipa puternica este condusa, aceasta aproape sigur va reveni in meci.
Daca insa chiar iti doresti sa pui mai multe meciuri pe bilet, nu risca cu mai mult de 4 meciuri. Altfel o sa fii doar un donator al caselor de pariuri.

Nu exista meciuri aranjate care sunt vandute pe Facebook sau pe o alta retea de socializare
Sunt multi sarlatani pe Facebook care vand ponturi sigure pauza/final la cote mari. Sunt romani care au prieteni care lucreaza la casele de pariuri stradale si pun toate variantele de pauza/final de la un meci pe sume mari si apoi anuleaza biletele. Dar fac poza la bilete si una din variantele pauza/final va fi castigatoare, iar sarlatanul va pune poza pe Facebook si se va bate cu pumnul in piept ca el este un parior inspirat si cu experienta.

Ar fi bine sa te axezi pe un sport sau mai bine pe un anumit campionat de fotbal
Nu poti sa le stii pe toate si sa urmaresti toate campionatele importante de fotbal din intreaga lumea. Este indicat sa fii un specialist doar pe un anumit campionat, dar mult mai bine pe o echipa de fotbal, sa zicem PSG in Franta. Sa stii cine este accidentat, atmosfera din cadrul lotului, daca sunt certuri intre suporteri si echipa, daca sunt jucatori cu multe cartonase galbene, posibile transferuri etc. 

Informatia este putere in zilele noastre si daca vrei sa castigi des la pariuri sportive trebuie sa stii tot despre echipele pe care pariezi.




Comentarii