Ce inseamna 1X & 2+ la pariuri?

 

prescurtari pariuri sportive

Daca pariati des pe fotbal, sigur ati intalnit pariul 1X & 2+ si daca nu stiti ce inseamna o sa va explic in urmatoarele randuri. Acest tip de pariu inseamna ca echipa gazda sa castige sau sa faca egal si in meci sa se inscrie cel putin 2 goluri. Se intampla des ca intr-un meci echilibrat rezultatul final sa fie 1-1, iar in acest caz acest pariu 1X & 2+ este castigator.

Alte prescurtari la pariuri sportive

12 & GG - acest pariu este castigator daca meciul nu se termina egal si ambele echipe marcheaza in meci. GG reprezinta pariul ambele echipe inscriu. Ca acest pariu sa fie verde, acestea sunt rezultatele finale bune: 1-2, 2-1, 3-1, 1-3, 3-2, 2-3, 4-1, 1-4, 4-2, 2-4, 4-3, 3-4 etc. 

12 & 0-3 - acest pariu este castigat daca meciul nu se termina egal si in meci se inscriu mai putin de 4 goluri. Pariul asta combinat este recomandat pe campionate unde se inscrie putin, cum ar fi Romania sau Rusia. Acest pariu combinat il gasiti la multe case de pariuri sportive de la colt de strada.

12 & 3+ - castigi acest pariu combinat daca meciul nu se termina egal si se marcheaza cel putin 3 goluri in meci. Acest tip de pariu se recomanda pe campionate de fotbal unde se inscrie des: La liga, Serie A, Premier League, Bundesliga. In trecut, in serie A, nu se marca des pentru ca italienii se aparau bine si considerau ca un rezultat de 0-0 este perfect pentru ca nimeni nu a gresit. Pariorii cu vechime stiu asta. Intre timp, lucrurile s-au schimbat si in Italia se joace un fotbal spectaculos.

1X & 0-3 - acest pariu este verde daca echipa gazda face egal sau castiga si se marcheaza mai putin de 4 goluri in meci. Rezultate finale bune pentru acest pariu: 1-0, 2-0, 3-0, 2-1.

VS 1 - echipa gazda sa castige meciul si echipa adversa sa nu inscrie.

VS 2 - echipa oaspete sa castige meciul de fotbal, iar echipa gazda sa nu inscrie. Acest tip de pariu este indicat cand Barcelona, PSG, Real Madrid, Bayern Munchem Juventus si alte echipe mari joaca in deplasare in campionatele nationale. Nu este un pariu recomandat in cupele europene.






Comentarii

  1. Mersi pentu explicatii.. mai ales pentru VS1 si VS2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In curand o sa mai public articole de acest tip pentru ca sunt multe prescurtari in lumea pariurilor care trebuie explicate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu