Statistica Biletul zilei in luna iulie

statistica biletul zilei

Luna iulie a fost o perioada ciudata pentru Biletul zilei si pentru fotbal in general. Criza provocata de coronavirus a lovit si cel mai iubit sport din lume, fotbalul. Multe meciuri din Liga 1 au fost amanate din cauza unor fotbalisti care s-au infectat cu acest virus, vezi cazurile Dinamo, CFR Cluj sau Astra. Pentru aceste meciuri s-a dat cota 1, adica banii inapoi pariorilor care au riscat bani pe aceste intalniri fotbalistice.

Daca un meci de fotbal nu se joaca in 48 de ore dupa ce a fost amanat din diferite motive, primeste cota 1. Asta inseamna banii inapoi pentru pariori, daca au jucat doar un meci pe bilet, dar sa revenim la statistica biletul zilei in luna iulie. 4 ponturi propuse pentru Biletul zilei de pe acest site au primit cota 1. Unele meciuri se amana din cauza vremii nefavorabile, a unor lupte de strada intre suporteri, iar acum, mai nou din cauza coronavirusului.

Statistica Biletul zilei in iulie arata asa: 16 ponturi castigate, 4 ponturi au primit cota 1 si 11 ponturi pierdute. Majoritatea ponturilor au fost la cota de 1.80, 2 sau chiar si 2.20. Este imbucurator faptul ca 20 de ponturi NU au fost pierdute in aceasta luna de zile.

In luna august vom avea multe meciuri din Europa League si Champions League. Sper sa fiu inspirat si sa va propun cat mai multe ponturi castigatoare. Statistica ponturilor pe ultimul an este pe pagina Biletul zilei pe care nu o sterg niciodata si puteti verifica acolo alte meciuri sau rezultate cu multe luni in urma. Sa avem bafta si profit!

Comentarii