Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

 


Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare, in regim de detentie, iar sentinta este definitiva. Fapta pentru care este condamnat este evaziune fiscala. In prima instanta, Mititelu a fost achitat, dar procuratura a facut recurs. In acest proces a fost audiat si Gigi Becali ca martor, dar a dat o declaratie care l-a ajutat pe Adrian Mititelu. Patronul echipei FCSB a spus ca a trecut mult timp din 2011 pana acum si nu isi mai aminteste ce s-a intamplat de fapt. 

Mihai Costea a fost transferat de la Craiova la FCSB, desi jucatorii echipei erau sub sechestru. ANAF a pus sechestru pe jucatorii Craiovei in ianuarie 2011, iar Mihai Costea a fost transferat in vara lui 2011 la FCSB.

Iată decizia luată astăzi de Curtea de Apel din Craiova: "În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie".

Comentarii