Pariuri pe cornere - tot ce trebuie sa stii despre aceste pariuri sportive



Dacă nu știți totul despre pariuri pe cornere, în acest articol o să găsiți informații și sfaturi importante.Mulți români pariază pe cornere la meciurile de fotbal din Liga 1 sau din campionatele puternice din Europa. Se poate întâmpla ca un meci să se termine cu scorul de 1-1, dar la cornere să fie scorul 10-2 sau 7-4 și dacă ai pariat pe lovituri de colț, poți să faci un ban cinstit. 

 Acum ceva timp, am văzut un meci în care Manchester United juca acasă cu o echipă modestă din Premier League. Diavolii au avut peste 10 șuturi pe poartă, 3 bare, ocazii mari, dar meciul s-a terminat fără gol marcat. Scorul la cartonașe a fost 13-1 pentru gazde. 

Ce tipuri de pariuri pe cornere exista la casele de pariuri care se respecta?

Echipa cu cele mai multe cornere (1x2) – care echipă va avea mai multe cornere, poți paria și pe un număr egal.

Echipa cu cele mai multe cornere (12) – este un fel de pariu DNB pe cornere, unde miza este rambursată în caz de egalitate.

Total cornere – pariuri de tipul over / under pe loviturile de la colț. O agenție serioasă va oferi mai multe linii, precum 8.5, 9.5, 10.5, 11.5 sau 12.5.

Total cornere echipa gazdă / oaspete – câte lovituri de la colț va avea una din echipe (over / under).

Pariuri combinate – unii operatori de pariuri oferă combinații între opțiuni pe cornere și alte opțiuni de pariere precum total goluri, câștigător meci sau număr cartonașe. De exemplu poți paria că echipa gazdă se va impune, dar cea oaspete va avea cele mai multe cornere. Sau poți paria că vor fi peste 8.5 cornere în meci și sub 2.5 goluri.

Handicap la cornere – uneori putem găsi atât handicapuri asiatice cât și handicapuri europene. 

Total cornere par / impar – va fi un număr par sau impar de cornere? Totuși acesta este un pariu ce ține doar de noroc.

Total cornere prima / a doua repriză – pariuri strict pe numărul de cornere dintr-o singură repriză.

Primul corner / ultimul corner – care echipă va avea prima sau ultima opțiune de colț

Următorul corner – este o opțiune ce poate fi întâlnită doar la pariuri live.

Prima echipă care va ajunge la X cornere – de exemplu prima formație care va avea 3 cornere în meci. Și acest pariu poate fi găsit mai mult live.

Pe ce campionate de fotbal merita sa riscati bani pe pariuri pe cornere?

 Nu pariați pe cornere în campionate din America de Sud. Acolo, o extremă dacă ajunge aproape de colțul terenului, nu centrează ca să provoace corner. Se întoarce cu balonul de fotbal înapoi. Nu știu de ce joacă așa cei de acolo, dar în Europa toți fotbaliștii caută faze fixe, inclusiv cornere.  
  
 Multe goluri se marchează din cornere și  în Champions League, iar fundașii adverși chiar devin un pericol real pentru echipa care se apăra la faze fixe. În campionatele de fotbal din țările nordice sunt multe cornere în meci, dar și în Anglia sau Italia. Dacă AS Roma joacă acasă, o să vedeți multe cornere în acel meci pentru ca echipa asta joacă mereu ofensiv.

Comentarii