Kieran Trippier a fost suspendat 10 luni de Federatia Engleza din cauza pariurilor

 


Kieran Trippier a facut bani indirect sau a ajutat prietenii lui sa faca bani din pariuri. El le-a spus prietenilor in 2019 ca se va transfera sigur la Atletico Madrid de la Tottenham si multi au pariat pe acest transfer. Aceasta miscare este tot blat la pariuri pentru ca Kieran Trippier stia 100% destinatia unde va juca fotbal profesionist.

Federatia Engleza de fotbal l-a suspendat pe jucator 10 saptamani pentru nerespectarea regulamentului de pariere. Kieran Trippier va reveni pe terenul de joc abia la inceputul lui martie 2021 si va rata 12 meciuri oficiale ale echipei Atletico Madrid. In plus, jucatorul va trebui sa plateasca o amenda de 70.000 de lire sterline.

Cei de la Atletico sunt suparati pentru ca Federatia Engleza nu i-a anuntat oficial pe ei in primul rand, dar in schimb a dat un comunicat oficial catre presa internationala. Daca Atletico Madrid il va baga in teren pe acest jucator in Champions League sau La Liga in urmatoarea perioada, va suferi sanctiuni din partea FIFA.

Daca stiti engleza, regulamentul incalcat de acest jucator este urmatorul: The specific rule Trippier is cited to have broken is rule E8(1)(b), which is “where a Participant (i.e. Trippier) provides to any other person any information relating to football which the Participant has obtained by virtue of his or her position within the game and which is not publicly available at that time.”

Se pare ca nu doar jucatorii romani de fotbal calca stramb si pariaza des pe echipa lor sau alte echipe. Chiar si antrenori romnai pariaza des, iar Sumudica este foarte cunoscut de pariori pentru bilele la pariuri jucate la agentii de pariuri stradale sau in mediul online. 

Comentarii