Va multumesc

 


Va multumesc ca urmariti acest blog despre sport si pariuri de cativa ani. Mi se pare extraordinar ca mii de romani sa isi rupa din timpul liber ca sa urmareasca Biletul zilei sau articolele despre pariuri.

Va doresc un an 2021 plin de realizari pe plan profesional, sper sa fiti sanatosi si sa scapam mai repede de aceasta pandemie. Sa castigati la pariuri des, dar sper sa castigati mai mereu in viata in lupta cu birocratia din Romania, cu rautatea vecinilor, cu gandurile voastre negre, cu presiunea pusa de sefii vostri, cu kilogramele in plus acolo unde este cazul.

Aveti grija de voi si de cei apropiati, calatoriti mai des, faceti sport la nivel amator - un fotbal cu baietii pe un teren sintetic face minuni, vizionati filme sau seriale, cititi o carte buna, iesiti la intalniri cu femei frumoase si aveti grija de prietenii care au fost langa voi in momente grele. 

Mi-ar placea sa comentati mai des, sa va cunosc mai bine. Pentru ca sfaturile unor pariori cu experienta este binevenit oricand, mai ales dupa o perioada slaba la pariuri sportive. Sa fie verde pe bilete pariuri si niciodata negru sau gri in suflet.

Comentarii