Simona Halep a pierdut in 2 seturi cu Serena la Australian Open

 


Privind meciul parcă mă uitam la documentarele alea cu David Attenborough despre animale și vedeam cum leoaica vânează căprioara. Cumva simțeam deznodământul dar, la fel ca în documentar, speram ca de data asta să scape căprioara. Aiurea. 

A înșfăcat-o de ceafă și a lăsat-o să se zbată până a rămas fără suflu, cu liniștea aia imperturbabilă de prădător care simte că atunci când a înfipt colții, orice zbatere e în van. A mai dat și căprioara cu copita pe la coaste la începutul setului secund, dar au fost ca niște gâdilături. Leoaica a zâmbit, a strâns mai tare și când nu a mai simțit rezistență a sărit la jugulară și a curmat chinul.

Pacat! Ar fi fost frumos sa ia Australian Open, la Cahill acasa. Simona Halep a fost prea tensionata, nu a fost in largul ei. Insa a invins-o Serena, care este la cel mai bun nivel din ultimii ani. Tinand cont de statistici, de obicei cine o invinge pe Simo castiga turneul. Chiar ar fi frumos ca Serena sa egaleze recordul de 24 GS-uri castigate. Isi doreste enorm.

Păcat se putea mai mult dar asta e Simo. Îți mulțumesc pentru meciurile frumoase pe care ni le-ai oferit și îți doresc succes în viitoarele turnee din acest an. Forța Simo și te iubim mult.!

Comentarii