Cote pe EURO 2020

 


In cateva saptamanani va incepe EURO 2020 care se va juca in 2021 din cauza pandemiei. Primul meci se va disputa pe 11 iunie 2021 intre Turcia si Italia si pentru ca stiu ca sunteti curiosi in aceasta postare o sa va ofer cotele pentru castigarea EURO 2020, dar si alte cote cum ar fi cel mai bun marcator al Belgiei la acest turneu final. 

Cote pentru castigarea EURO 2020

Toate casele de pariuri care se respecta au afisat deja cotele pentru castigarea EURO 2020. Puteti sa gasiti aceste cote la Unibet, Betfair, Fortuna, Betano etc. Eu o sa va prezint cotele de la Betfair si poate va alegeti o favorita daca va place sa pariati genul asta de cote.

Franta are cota 6 sa castige EURO 2020 - Franta se afla in grupa F alaturi de Germania, Portugalia si Ungaria. Este "grupa mortii"asa cum spun ziaristii cu limbajul lor de lemn, dar daca Franta reuseste sa iasa din grupe si trimite acasa pe Germania sau Portugalia, are sanse reale sa ajunga in finala si sa castige trofeul.

Anglia are cota 6 sa castige acest turneu final de fotbal - Anglia a jucat foarte bine in preliminarii si a pierdut doar 1 singur meci din deplasarea cu Cehia. Anglia se afla in grupa D cu Cehia, Croatia si Scotia si are prima sansa sa iasa din grupe. Anglia a avut ami mereu echipa buna la turnee finale in afara de portar. Poate anul asta se va schimba istoria.

Belgia are cota 6.5 sa castige cupa la Campionatul European de fotbal - Belgia are o grupa accesibila la EURO 2020 alaturi de Danemarca, Rusia si Finlanda. Belgia are o echipa cu jucatori tehnici care joaca in viteza, iar apararile echipelor nordice pot fi invinse, iar Rusia nu mai reprezinta un pericol in fotbalul mondial de ani de zile.

Spania are cota 8 sa castige EURO 2020 - Spania face parte din grupa E si se va bate pentru calificare cu Polonia, Suedia si Slovacia. 

Germania are cota 8.5 sa castige acest turneu de fotbal - Germania face pasi rar gresiti in meciurile de calificare, vezi Germania 1-2 Macedonia de Nord, dar la turnee finale joaca foarte bine. Este o echipa care nu are mila, cred ca mai tineti minte victoria cu scorul de 7-1 cu Brazilia, tara organizatoare la Mondiale. 

Olanda are cota 9.5 sa castige cupa la Campionatul European de fotbal - Olanda are cea mai usoara grupa de le EURO pentru ca Macedonia de Nord este acolo, iar Macedonia are cea mai mare cota sa castige cupa la o cota de 401, deci e cea mai slaba echipa cel putin din punct de vedere statistic. In grupa cu Olanda si Macedonia de Nord mai sunt Ucraina si Austria. 

Italia are cota 10 sa castige EURO 2020 - Italia se afla in grupa A alaturi de Elvetia, Tara Galilor si Turcia. Italia a castigat toate meciurile din preliminarii, iar defensiva acestei echipe este legendara.

Danemarca si Croatia au au cota 36 sa castige trofeul, Polonia si Turcia au cota 51, iar Elvetia cota 67. Sunt echipe nationale care au cota 100, iar altele 250 sau chiar 401, dar nu cred ca au sanse reale sa castige EURO 2020. 


Comentarii