Biletul zilei a iesit 10 zile din 11 in octombrie 2021

 


Se spune ca este foarte greu sa pariezi si sa faci bani cand joaca echipele nationale de fotbal pentru calificare la un Campionat European sau Mondial de fotbal. Inteleg asta pentru ca apar foarte multe rezultate neasteptate - echipe puternice care joaca cu echipe mult mai slabe, iar rezultatele sunt niste surprize de proportii pentru pariori. Un parior bun este acela care reuseste sa evite surprizele, sa faca slalom printre ele, asa cum faceti voi slalom printre terase cand iesiti cu baietii la o bere sau mai multe.

In luna octombrie 2021, am reusit sa prin 10 ponturi castigatoare din 11 posibile, cu niste cote bune, de la 1.80 pana la 2.10. Un singur pont mi-a stricat luna perfecta din punct de vedere al pariurilor si anume Germania - Romania, peste 3.5 goluri, scor final 2-1 pentru gazde. Dupa ce am vazut ca a deschis scorul Romania repede prin Ianis Hagi, ma gandeam ca va iesi acest pont fara probleme. Germania este o masina de goluri si nu se opreste niciodata, dar echipa noastra s-a aparat bine si putea pleca cu un egal, daca jucatorii Romaniei nu greseau la o faza fixa.

Sper sa fiu inspirat si in a 2-a jumatate a lunii octombrie si sa aleg ponturi castigatoare pentru voi. Sa nu jucati multe meciuri pe bilet si sa aveti control la bugetul alocat pentru pariuri. Bafta in tot ec faceti, pariori nebuni!

   



Comentarii