19 ponturi castigate la Biletul zilei in Noiembrie

 


In luna Noiembrie 2021, am fost inspirat si am avut 18 ponturi castigate pe pagina Biletul zilei, 1 a fost void adica banii inapoi si 11 pierdute. Am prins cote de 1.75, de 2, chiar si cote mai mari pentru un singur pariu de 2.40 si de 2.30.

Cota de 2.40 a fost la meciul Romania 0-0 Islanda unde am jucat X2, adica sansa dubla pe oaspeti. Daca Nationala Romaniei castiga acel meci, juca la barajul pentru Campionatul Mondial de fotbal, dar din pacate sportul rege de la noi nu mai sperie pe nimeni. Islanda nu mai avea sanse de calificare, dar valoarea fotbalistilor romani lasa de dorit, iar incapatanarea lui Radoi de a juca cu Alibec titular  in ataca a dus la un egal nedorit de iubitorii fotbalului din Romania. 

Atacantul nostru nu avea meciuri in picioare si nu a avut o serie de goluri marcate in Liga 1 care sa il recomande ca varf. Alibec a fost dat afara ieri din lot de CFR Cluj dupa ce a plecat de pe banca de rezerve in timpul meciului, de parca era la cinema si nu i-a mai placut filmul.

A doua cota buna prinsa la 2.30 a fost la meciul dintre Franta U21 si Albanai unde am avut peste 3.5 goluri. Franta a facut spectacol in acea intalnire fotbalistica pe care a castigat-o cu 4-0.

Incepand din 19 Noiembrie am avut 10 ponturi fara greseala,  serie care mi-a adus zambetul pe buze pentru ca au fost zeci de surprize neplacute pentru pariori in acea perioada. Daca va inspirati din ponturile oferite pe pagina Biletul Zilei de pe acest site, sa pariati doar un singur pont pe bilet si astfel o sa aveti sanse reale de castig. Disciplina este foarte buna prietena cu portofelul, nu doar la pariuri sportive, dar si in viata reala, in jungla de asfalt.


Comentarii