UEFA e o gluma proasta

 


UEFA s-a facut de ras la tragerea la sorti a optimilor Champions League. Un lant de greseli din partea organizatorilor a facut ca tragerea sa mai fie organizata inca o data.

Ce s-a intamplat de fapt la tragerea la sorti a optimilor Champions League?

Echipa Villarreal a fost trasa din urna. Pana cum totul bine. Computerul folosit de UEFA nu arata posibilii adversari ai acestei echipe, culoare verde pentru echipele pe care le poate intalni si culoare rosie pentru celelalte.

Bila cu Manchester United este bagata la posibili adversari, desi cele 2 au fost in aceeasi grupa de Champions League si nu era corect sa se intalneasca in optimi. Este trasa bila cu Manchester United, posibil meci Villarreal - Manchester United. Cei de la UEFA isi dau seama de greseala si trag mai departe alt adversar pentru echipa din Spania. Manchester City este ales ca adversar pentru Villarreal.

Apoi, au exclus pe Manchester United din posibilii adversari ai lui Atletico Madrid, desi acest lucru era posibil si s-a ajuns la Villarreal - Manchester City si Atletico Madrid - Bayern Munchen.

Asa a aratat tragerea la sorti in prima faza, plina de erori din partea UEFA

Benfica – Real Madrid 

Atletico Madrid – Bayern Munchen 

Inter – Ajax 

Chelsea - Lille 

Villarreal – Manchester City 

PSG – Manchester United 

Sporting – Juventus 

FC Salzburg – Liverpool

S-a facut o noua tragere la sorti, iar meciurile din optimi sunt urmatoarele:

FC Salzburg - Bayern Munchen 

Sporting - Manchester City 

Benfica - Ajax 

Chelsea - Lille 

Atletico Madrid - Manchester United 

Villarreal - Juventus 

Inter - Liverpool 

PSG - Real Madrid

Cel mai tare meci din optimile Champions League este PSG - Real Madrid, un meci care poate sa fie oricand o semifinala sau finala de Liga Campionilor. Inter - Liverpool trebuia vizionat neaparat, mai ales acum, cand echipa din Anglia este intr-o forma de invidiat, dar si Atletico Madrid - Manchester United, 2 echipe care cauta solutii pentru un fotbal mai bun si rezultate pe masura.


Comentarii