Zverev a fost dat afara de la turneul de tenis Acapulco

 


Zverev a avut o reactie nervoasa la sfarsitul unui meci de dublu la tenis la turneul de la Acapulco. El cu Melo au jucat impotriva echipei formata din Glasspool si Heliovaara si au pierdut la limita. La final, Zverev s-a dus direct la arbitrul partidei de tenis si a inceput sa loveasca cu racheta spre gleznele arbitrului care a ridicat picioarele, efectiv speriat. Zverev nu a lovit doar o singura data, ci de mai multe ori, iar arbitrul a parasit in graba incinta.

Ca sa vedeti exact ce s-a intamplat ESPN a postat pe Twitter un scurt video cu ce s-a intamplat de fapt.

Pentru acest gest, jucatorul care se afla pe locul 3 ATP, a fost dat afara de la simplu unde avea meci cu Peter Gojowczyk. Acesta din urma va juca direct sferturi de finala la turneul de la Acapulco. Toti avem probleme cu nervii la un moment dat, dar conteaza enorm cum gestionam aceste momente, iar Zverev a gresit grav, Va fi aspru pedepsit de ATP, iar presa internationala a pus mitraliera pe el si se trage din toate directiile cu niste cuvinte grele, dar meritate.

Nu poti sa o iei razna daca esti sportiv profesionist. Daca esti la fotbal si nu iti iese jocul, nu poti sa bati arbitrul de centru daca ti se pare ca a gresit la un fault pe la mijlocul terenului. Este important sa te controlezi, sa nu iei decizii la nervi, sa fii mereu rational. 

Comentarii