Cum reusesc unii jucatori sa fie pe plus la jocuri de noroc

 


Cu siguranta ati auzit multe persoane, poate chiar prieteni din anturajul vostru, care sustin ca sunt pe plus la pariuri sportive sau la jocuri de noroc in general. Matematic acest lucru este aproape imposibil, existand totusi cateva exceptii.

Mai exact, exceptiile se regasesc in general in randul jucatorilor de poker, acolo unde mai intervin si alte aspecte, pe langa noroc. Totusi exista si jucatori de pariuri care sunt pe plus pe termen lung, insa pentru acest lucru este nevoie sa strategii bine puse la punct si de o disciplina de fier.

Fireste, mai sunt si jucatori ocazionali de cazino care sunt pe plus, insa acestia fie joaca foarte rar, lovesc un castig si nu mai baga banii la loc, fie sunt "bonus abusers", cei care vaneaza bonusurile de la cazinouri, fie ca e vorba de un bonus fara depunere, fie ca vorbim de pachete de bun-venit care implica si depunere din partea jucatorului.

Practic bonusurile fara depunere raman cea mai buna varianta pentru un jucator de sloturi sa isi rotunjeasca veniturile din jocuri de noroc, tinand cont ca nu este nevoie sa depui vreun ban si poti incerca jocurile gratis, ba chiar poti lovi si ceva castiguri decente, in functie de noroc. Fireste ca nu vor castiga sume frumoase toti jucatorii de pe urma unui bonus fara depunere, insa sunt destule cazuri fericite pe grupurile pasionatilor.

Trebuie precizat totusi faptul ca la jocurile de cazino este imposibil sa fii pe plus daca joci regulat, cu atat mai putin daca joci zi de zi. Totul trebuie sa ramana la nivel de hobby si de distractie, astfel incat sa nu apara neplaceri in viata de zi cu zi, deoarece nu poti invinge matematica oricat ai incerca.

La pariuri poti reusi sa fii pe plus doar cu o disciplina si o strategie bine puse la punct, insa mai putin de 5% din pariori reusesc sa traiasca doar din pariuri sportive. O varianta pentru a fi pe plus la pariuri sportive este si Betfair Exchange, acolo unde poti face profit, insa implica si ceva studiu. De asemenea, jucatorii de Betfair Exchange trebuie sa cunoasca si ceva notiuni de baza legate de bursa, lucrurile functionand acolo exact ca la bursa, iar jucatorii pot vinde si cumpara cote pe diferite pariuri. Mai mult decat atat, daca nu vrei sa risti, nici macar nu este nevoie sa astepti sa se joace evenimentul pentru a incheia un pariu, fiind posibil sa faci profit inainte de startul meciului.

Totusi cand vine vorba de jucatori care pot face profit din jocuri, in prim plan raman jucatorii de poker. Exista mai multe tipuri de jucatori de poker, majoritatea fiind jucatori recreationali. Exista insa si jucatorii profesionisti, jucatori ce au ajuns la un nivel care le permite sa traiasca din poker. Evident ca si norocul face parte din acest joc, insa intr-o proportie mult mai mica fata de alte jocuri.

In concluzie putem spune ca este posibil sa fii pe plus la jocuri de noroc pe termen lung, insa nu la orice tip de jocuri de noroc. Recomandarea specialistilor este ca jocurile sa ramana la nivel de hobby si sa nu alocati mai mult de 10% din venitul vostru lunar catre pariuri sau alte jocuri. De asemenea, cand iti faci calculele sa vezi daca strategia aplicata de tine este profitabila sau nu, nu uita sa iei in calcul si impozitul pentru veniturile din jocuri de noroc, acolo unde in 2022 au avut loc schimbari din partea guvernantilor.

Comentarii