Benfica si Rui Costa sunt acuzati de blaturi la pariuri

 


Presa din Portugalia a anuntat acum cateva ore ca s-a deschis un dosar penal impotriva clubului Benfica si a conducatorilor acestui club de traditie. Directorii sau sefii de club din perioada 2016-2020 sunt acuzati de blaturi la pariuri. Printre ei se afla si Rui Costa actualul presedinte al clubului Benfica. Omul este o legenda a fotbalului din Portugalia care a jucat si la cluburi mari din Italia: Fiorentina si AC Milan.

Se pare ca daca esti jucator mare tot bagi mana in borcanul cu miere si faci manevre la pariuri sportive pentru ca oricat de multi bani avea, tot isi dorea mai mult. Poate nu e vorba doar de bani si de meciuri aranjate ca Benfica sa ajunga campioana si apoi sa primeasca bani din Champions League. 

Nu doar in Romania sau in Europa de Est exista blaturi la pariuri sportive. Va aduceti aminte ca Juventus a fost retrogradata in Serie B pentru acuzatii asemanatoare, iar daca se dovedeste ca Benfica si Rui Costa au gleznele umflate pentru ca au calcat stramb, atunci acest club de traditie din Portugalia trebuie sa o ia in jos, spre esalonul secund.

Comentarii