Manchester City nu a tras niciun sut pe poarta in meciul cu Southampton

 


Manchester City a pierdut cu 0-2 meciul cu Southampton in Cupa EFL, dar nu asta a fost marea surpriza in lumea pariurilor. Echipa lui Guardiola a tras de 7 ori spre poarta, dar nu a tras niciun sut pe spatiul portii, iar aceasta echipa este una dintre cele mai ofensive din lume, cu un buget nelimitat la transferuri de jucatori de top. City e o echipa care face presing sus si intra rapid in posesia balonului, iar in acest meci a avut posesie de peste 70%, dar fara rezultate notabile. 275 de meciuri a jucat Manchester City din aprilie 2018 pana acum si a inscris goluri sau a tras pe poarta in toate, pana acum 2 zile.

Ultima oara cand Manchester City a avut o asemenea contraperformanta s-a intamplat in 2018, intr-un meci din Champions League impotriva echipei Liverpool. Atunci Man. City a pierdut cu 0-3, dar nu tras niciun sut pe spatiul portii.

Cred ca a gresit si Guardiola in acest meci cu Southampton. L-a bagat in teren pe Kalvin Philips care nu a jucat luni la rand si acum a fost folosit intr-o zona a terenului unde daca pierzi mingea e pericol total. In general, City nu face transferuri proaste, iar Guardiala este un fin cunoscator al fotbalului mare, dar cu acest jucator cred ca s-a inselat. Multa lume vorbeste in acest an de oboseala echipei Liverpool dupa atat de multi ani in top, cred ca e si cazul echipei lui Guardiola.

O sa tastez acum si despre realizarile echipei Southampton in acest meci cu City. Mijlocul acestei echipe este atletic, are 2 jucatori importanti acolo: Lavia si Daillo. Primul are 18 ani si al doilea 23 de ani si au pus presiune mare pe Kalvin Philips. Astfel cei din atac si-au facut foarte bine treaba si presingul lui City nu a mai avut valoare.

 Ati pariat ceva la acest meci? Eu credeam ca vor iesi cel putin 3 goluri in meci, plus GG fara probleme.



Comentarii