Ce se intampla cu Manchester United?Ieri, Manchester United a pierdut cu 2-0 meciul cu Tottenham. Este cel putin ciudat ca o echipa de top din Anglia sa se zbata in anonimat in ultimii ani cand vine vorba de meciurile jucate in fata suporterilor adversi. Aceasta echipa nu reuseste sa ia puncte din deplasare asa cum arata statistica din poza de mai sus, din sezonul trecut de Premier League. Manchester United are doar un egal cu primele 9 echipe din campionatul Angliei si restul infrangeri. Nicio victorie si in plus a incasat 28 de goluri in aceste deplasari. Diavolii rosii au primit 6 goluri de la City si 7 de la Liverpool, mult prea multe pentru o echipa mare.

In plus, jucatorii lui Manchester United au fost invinsi de West Ham in deplasare, au fost distrusi de Sevilla in Spania, nu au reusit sa castige la Palace, au remizat cu gol in ultimul minut pe terenul celor de la Fulham si Chelsea. Parca e un blestem pe aceasta echipa cand vine vorba sa joace pe teren advers.

Sa amintim totusi ca aceasta echipa a terminat pe locul 3 in Premier League pentru ca joaca excelent acasa. Din statistica cu cele mai bune 9 echipe din campionat, Manchester United are 6 victorii, 1 meci egal si o infrangere. A primit doar 5 goluri acasa de la aceste echipe si astfel a ajuns in Top 3. Doar ca situatia se schimba total cand joaca in deplasare.

Cateva scoruri din deplasare din sezonul trecut

3-2 infrangere cu Arsenal

6-3  infrangere cu City

7-0  infrangere cu Liverpool

2-2 egal cu Tottenham

1-1 egal cu Chelsea

4-0  infrangere cu Brighton

4-0  infrangere cu Brentford

2-0  infrangere cu Newcastle

1-0  infrangere cu WHU

3-1  infrangere cu Aston Villa
Comentarii