Strategii pariuri


Pe aceasta pagina veti gasi strategii de pariuri folosite de mine, precum si alte strategii oferite publicului larg de pariorii profesionisti.

Strategia minutul urmatorului gol


Strategia minutul urmatorului gol
Aceasta strategie interesanta (am avut permisiunea lui sa o public si eu) denumita de Nicolae Petre Mihai: Strategia minutul urmatorului gol la bet365 am gasit-o pe forumul pariurix.com unde sunt membru al forumului de ceva timp. Mi s-a parut o strategie foarte buna care pe termen lung va poate aduce bani buni si astfel am luat contact cu Mihai, care mi-a dat acceptul sa o public si pe blogul meu.

O serie de meciuri, mai ales cele cu feed video transmise de bet365 au opţiune de pariere Minutul următorului gol (opţiune care se găseşte printre ultimele, în josul paginii).
Variantele de pariere la începutul meciului sunt:

Minutul următorului gol – Gol până în min. 10
Minutul următorului gol – Gol până în min. 20
Minutul următorului gol – Gol până în min. 30
Minutul următorului gol – Gol până în min. 40
Minutul următorului gol – Gol până în min. 50
Minutul următorului gol – Gol până în min. 60
Minutul următorului gol – Gol până în min. 70
Minutul următorului gol – Gol până în min. 80
Over 0,5.

Cotele nu sunt fixe, ele pornesc de la 3,25-5 pentru primul interval (în funcţie de echipe). La echipele mari, gen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen cotele scad undeva pe la 2,50-3. Aceste cote cresc pe măsura scurgerii timpului pentru că perioada pentru marcarea golului până în min 10 scade, deci şi probabilitate de a se marca scade (cotele ajung în jur de 17-21). Apoi, din min 11 se reia ciclul.
Progresia mizelor se face pe Fibonacci (la cote peste 3).


Reguli de urmat
1.Asiguraţi-vă că veţi avea parte de timp liber suficient, linişte totală şi că nu veţi fi distras de la această activitate.
2.Asiguraţi-vă de o bancă suficientă astfel încât să puteţi acoperi 2 meciuri complete.
3.După marcare se renunţă la meci, nu se mai forţează şi pentrul golul 2.
4.Nu jucaţi Martingale.
5.Campionate de evitat: Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Polonia, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Scandinavia, tot ce ţine de America de Sud, alte campionate fantomă şi meciurile amicale.
6.Campionate recomandate: Spania, Germania, Olanda, Turcia, Anglia, Australia, Austria.
7.Nu se aşteaptă creşterea cotei. Recomandat e să se parieze în min. 19.50 pentru gol până în min 30.
8.Nu se pariază pe meciuri care nu pot fi urmărite live video.
9.Nu se pariază mai mult de 2 meciuri simultan, dacă nu aveţi bancă să susţineţi acest efort.
10.Dacă se pariază mai mult de 2 meciuri simultan, asiguraţi-vă că sunteţi capabili să ţineţi în mod corespunzător evidenţa mizelor.
11.Nu se pariază mai multe meciuri din aceeaşi etapă a unui campionat.
12.Stabilirea unui target zilnic, o plajă de profit, pe care dacă aţi atins-o, luaţi pauză.
13.Nu forţaţi toate meciurile dintr-o zi pentru un profit cât mare pentru că un număr mare de meciuri jucate înseamnă un risc mai mare de a prinde un 0-0.
14.Succes. Ca să nu fie 13 puncte.


Numarul lui Fibonacci pentru aceasta strategie
Varianta de bază a progresiei mizelor aplicand Fibonacci, pentru începători, arata ca in poza de mai jos(miza din coloana 2a poate reprezenta 5 ron,euro sau dolari):
Dati clic pe imagine ca sa o vedeti mai mare!
incepatori pariuri

Daca ati castigat la un interval nu mai continuati si pentru golul 2, alegeti alt meci.E mai sigur asa.
Dar ce te faci când simţi că meciul pare a avea ca deznodământ un scor alb?
Există 4 variante în acest sens:

1.Pentru a te asigura că nu vei pierde prea mult înainte de meci poţi paria o sumă pe scor exact de 0-0, la o cotă medie de 8, să zicem 6u. Asta înseamnă că în caz că se termină 0-0, per total ai doar o pierdere de 48u, nu de 88u. Dar dacă se marchează, atunci profit vei avea doar dacă se marchează după min 50, şi acela un profit infim. Dacă se marchează mai devreme, atunci vei fi în pierdere. Eu unul, nu joc aşa.
2.Începând cu min. 60 sau 70, depinde de fiecare, nu mai continui progresia, ci pariezi astfel încât în caz că se marchează, vei recupera suma investită, practic vei juca meciul degeaba. Dar dacă se termină 0-0, atunci pierderea va fi diminuată semnificativ.
3.Se renunţă la meci şi îţi asumi pierderea din acel moment
4.Mergi până la capăt.

Punerea acestei strategii in practica o gasiti pe forumul pariuri-x.ro AICI Discutii minutul urmatorului gol

Avantaje:
Profit sigur;
Profit rapid;
Control total asupra mizelor totale jucate (comparativ cu varianta over 0,5);
Posibilitatea de a reduce eventualele pierderi;
Pe termen lung, foarte profitabilă.Dezavantaje:
Mare consumatoare de timp;
Scor alb;
Validarea greoaie a pariurilor la bet365 , durează între 6-10 secunde;
Blocarea opţiunii pentru o perioadă de câteva minute sau chiar zeci de minute de către bet365;
Blocarea opţiunii exact între intervale la acordarea unui 11m în min 19.30 şi care se execută după min 20, opţiunea fiind blocată, nu mai poţi paria şi pierzi golul;
Scoaterea completă a opţiunii pe parcursul meciului sau chiar a meciului de la live;
Întreruperea curentului, a conexiunii la Internet.
Daca aveti nelamuriri in legatura cu Strategia minutul urmatorului gol la bet365 aveti sectiunea de mai jos pentru comentarii sau intrati pe forumul pariuri-x.ro unde acesta strategie e in prim-plan.Bafta!


Strategie pariuri pentru baseball


O să vă arăt o strategie destul de simplă la baseball. Vă prezint un exemplu clar cu niște cote pe un meci, ca să înțelegeți ușor această strategie de pariuri.
Avem întâlnirea dintre New York Yankees și Texas Rangers. New York Yankees are cota la victorie 1,75 și Texas Rangers cota 2,20.
O să pariez 200 de euro. Puteți juca și alte sume de bani, depinde cat va permite buzunarul si ar fi bine ca la început sa jucați niște sume mici ca să va obișnuiți cu această strategie.

O să joc 100 de euro pe victorie Texas Rangers la cota 2,20 și 100 de euro handicap asiatic -1,5 pe New York Yankees la o cotă de 2,50(adică Yankees trebuie să câștige la 2 puncte diferență ca să iasă acest pariu). Dacă câștiga Texas avem un câștig de 20 de euro, iar dacă câștiga Yankees la handicap -1,5 suntem pe plus 50 de euro.
Singura mare problemă apare atunci când cei de la New York Yankees câștiga la exact un punct diferență și atunci pierdem toți banii.
Nu există o strategie care să garanteze câștigul 100%, mereu va exista un factor de risc, contează mult inspirația în alegerea meciurilor și mai trebuie și un gram de noroc din când în când.
Există un singur rezultat care poate strica această strategie dar eu am folosit-o cu succes în trecut pentru rulajul unor bonusuri.

Dacă aplicați strategia asta de pariuri pentru baseball să jucați la 2 case diferite, nu la aceeași casa de pariuri pentru că riscați să vă închidă contul sau să va limiteze la 5 euro pe meci. Știu că vreți cât mai multe strategii și va promit că cel puțin o data pe săptămâna o să va prezint așa ceva.
Sper să vă fie de folos în viitor, pentru că pe mine m-a ajutat sa trec peste niste zile proaste la pariuri.


Strategia easy money

Strategia easy money sau strategia pe cote mici este pentru cei care prefera sa parieze pe cote minuscule, sume mari, dar pe meciuri sigure in proportie de 99%.
1% este procentul surprizelor si va spun ca in ultima vreme nu ducem lipsa de ele.

Se pleaca cu o suma mare, intre 100 de euro pana la 3000 euro de exemplu, si se pariaza pe cote mici, sub 1,10 si toata suma se rostogoleste, mai precis suma pariata plus castigul se pariaza iar.
Unii prefera cotele 1,02 sau 1,03 altii cotele de 1,05 sau mai mari.
Ca sa porniti la drumul lung spre imbogatire cu aceasta strategie va trebuie nervi de otel, autocontrol si inspiratie in alegerea meciurilor. De asemenea, trebuie sa aveti conturi la cel putin una din urmatoarele: Betfair, Betdaq sau Smarkets. Toate 3 sunt exchange-bets si acolo gasiti o multime de pariuri care se muleaza pe aceasta strategie pe cote mici.

In trecut am aplicat strategia easy money pe cel putin un gol marcat, adica mai pe romaneste, sa nu se termine meciul 0-0. Desi la prima vedere pare un pariu sigur, nu va recomand sa jucati asa ceva. Sansele sa dati intr-un egal fara goluri sunt destul de mari.
Am un prieten bun care aplica insa altfel aceasta strategie la fotbal, pe lay scor corect, mai precis rezultatele 3-2 sau 2-3. Adica meciul sa se termine cu orice alt rezultat decat 3-2 si el a castigat pariul. Nu sunt sume mari castigate dar sunt sigure.
Puteti sa aplicati strategia Lay scor corect plus ca nu inscrie un anumit atacant, combinate. Acest tip de pariu il gasiti la betfair, doar in campionatele puternice: Anglia, Spania, Italia,etc.

O alta metoda de a juca pe cotele mici este la tenis, cand trebuie sa pariati ca nu se termina un set cu scorul de 0-6 sau 6-0. Ar fi bine sa pariati la tenisul masculin, pentru ca daca riscati banii pe pariuri la tenisul feminin, o sa aveti dureri de cap mai rau ca un bolnav mintal. Am intalnit meciuri la WTA in care favorita castiga cu 6-0 primul set si pierdea setul 2 cu 0-6.
Un alt pariu bun pentru aceasta strategie este LAY egal la meciurile de handbal sau la baschet la bet365.
Indiferent ce pariuri o sa alegeti jucati cat mai putine meciuri pe zi. Strategia easy money e un maraton, trebuie sa aveti rabdare si tutun.
Daca aveti completari sau nelamuriri la acest articol, folositi cu incredere sectiunea de comentarii de mai jos.
Multa bafta!Sirul lui Fibonacci aplicat pe scor egal
sirul lui Fibonacci
Este un sistem care are la baza sirul matematic al lui Fibonacci si vizeaza in special evenimente din fotbal, dar si din hockey sau tenis pe o cota minim 3.

Alege cu atentie o echipa care este predispusa la egaluri, o echipa care joaca inchis, la rezultat si pariaza ca va face scor egal la fiecare meci.
In momentul in care face egal si ati castigat incepeti de la pasul 1 , adica o unitate.
De obicei asftel de echipe intalnim in mai toate campionatele tari din Europa, cele din America de Sud joaca deschis si nu va recomand.

Portretul robot al unei astfel de echipe este usor de realizat. In primul rand la cârma echipei se regaseste un antrenor cu profil defensiv, care pune accent mai mare pe aparare si care de multe ori prefera sa conserve un rezultat de egalitate, decat sa forţeze victoria. In al 2-lea rand o astfel de echipa se bazeaza foarte mult pe forţa grupului, in lipsa unor jucatori cu calitati individuale care sa fie in stare sa decida singuri un meci.
Exemple de asftel de echipe (sezon competiţional 2009-2010) ar putea fi Birmingham City condusa de Alex McLeish (Premier League), Pandurii Tg-Jiu echipa antrenata de Sorin Cîrtu(Romania liga I),etc.
De asemenea putem sa aplicam cu succes acest sistem si pe echipe care au un sir lung de victorii si infrangeri si care nu au cunoscut de mult timp gustulul unui rezultat de egalitate. Astfel, inevitabil si mai mult ca sigur vor inregistra un joc nul intr-un viitorul apropiat.Cum procedam?
Aplicam urmatorul sistem 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55, fiind vorba de sirul lui Fibonacci.
Sirul lui Fibonacci este o secventa de numere in care fiecare numar se obtine din suma precedentelor doua din sir.
Daca ai pierdut primul meci, ai pierdut o unitate, pariezi iar pe egal pe aceeasi echipa 1 unitate si ai pierdut iar, dar castigi al treilea pariu unde ai pariat 2 unitati la cota 3 si esti pe profit. Este foarte important sa pariezi mereu pe aceeasi echipa de fotbal ca va scoate un egal.
Astfel, primele 10 numere ale sirului lui Fibonacci sunt:
1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, ...
(primele 2 numere sunt predefinite, iar restul se obtin in mod recursiv, din suma precedentelor doua: 3 = 2 + 1, 5 = 3 + 2, samd...)
Sistemul se bazeaza pe faptul ca si daca de exemplu pierzi 5 meciuri consecutive si il castigi pe al 6lea vei obţine profit,in cazul nostru 4u. Ex: sa presupunem ca avem 5 meciuri consecutive pierdute care însumeaza 1+1+2+3+5=12 unitati.
Al 6-lea meci il castigam si obtinem (8u pariate x @3.00)=24u din care scadem 8u miza pariului si rezulta 16u, din care scadem pierderile anterioare care adunate dau 12u. Rezulta un castig de 4u (16u-12u).

Secventa numerelor lui Fibonacci a fascinat de-a lungul istoriei pe foarte multi oameni de stiinta, matematicieni, fizicieni, biologi, si, continua sa o faca chiar si in prezent.

Pe scurt, sirul lui Fibonacci se obtine cam asa: pornind de la 1, urmatoarele numere apar ca suma celorlalte doua
din urma, considerand 0 inaintea lui 1. Sirul apare 1, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3, 3+2=5, 5+3=8, 8+5=13 si tot asa.
Reprezentand geometric sirul, alegem doua numere (13 si 8) si formam un dreptunghi. In interiorul acestui dreptunghi, fiecare numar al lui Fibonacci dinaintea lui 13 formeaza latura unui patrat. Daca trasam un fel de diagonala curba pornind de la 1 spre 8 obtinem o spirala care, surpriza, se regaseste in natura si in univers sub diverse forme.

De exemplu, incepi cu 1u, daca iese egal ai luat 3u, daca nu la urmatorul meci pariezi tot 1u,
daca iese egal iei 3u in cel mai rau caz daca cota pentru egal este 3.00 deci (recuperezi paguba si faci 1 u profit), daca nu maresti miza la 2u, 3u, 5u samd... Atentie cu ce suma incepi, cateva meciuri fara egal si miza creste destul de repede.

sistem pariuriSistemul de pariuri 1-3-2-6
Dacă pariați online doar un meci pe bilet, sistemul de pariuri 1-3-2-6 vă poate ajuta pe termen lung, pentru că nu pierdeți toată banca o dată și sunt șanse să terminați pe plus.
E mai mult un money-management pentru pariuri, pentru autocontrol, pentru că nu trebuie să jucați după ureche fără un sistem bine pus la punct.
Trebuie să pariați cota minim 2 și ar fi bine să alegeți meciuri cu doar 2 variante de rezultat, ca de exemplu: tenis, volei, baseball,etc sau pe handicap asiatic fotbal, unde se elimină egalul sau sub și peste goluri marcate, de genul peste 2,5 goluri, peste 3,5 goluri,etc.
Puteti incerca acest sistem la casa de pariuri asiatica Sbobet

La primul pariu va fi miza 1, la al doilea miza 3 , la al treilea miza 2 și ultimul miza 6. Miza poate fi aleasă de voi în funcție de bugetul vostru alocat pentru pariuri și poate fi 10 ron, 100 de euro sau orice altă sumă. De exemplu la primul pariu miza va fi 100 de euro, al doilea pariu 300 de euro, la al treilea 200 de euro și ultimul 600 de euro.
Dacă pierdeți la oricare din acești 4 pași, o luați de la capăt de la pasul 1, adică miza 1.
În caz că se pierde de la primul pariu, se înregistrează o pierdere de 1 unitate, ceea ce nu este mult. Dacă se pierde la pariul numărul 2, se înregistrează o pierdere de 2 unități, deoarece pariul 1 a adus un profit de o unitate.
La pariul numărul 3 nu se înregistrează nicio pierdere, din contră veți avea un profit de 2 unități, deoarece din primele 2 pariuri s-a înregistrat 4 unități profit. Dacă se pierde pariul 4 nu se înregistrează nicio pierdere, deoarece se pariază exact profitul câștigat anterior.

Este un money-management care pe termen lung te ajută să nu ajungi la faliment din cauza pariurilor.


Strategia LabouchereStrategia Labouchere
Strategia Labouchere pentru pariuri este denumita si Strategia eliminarilor si este usor de explicat si de aplicat. La inceput stabilim o suma pe care vrem sa o castigam, in cazul nostru 25 de unitati. O unitate poate fi 10 lei, 50 de euro, 100 de lire sterline, 137 dolari sau orice alta suma doriti.
Unitatea trebuie stabilita in functie de bugetul alocat pentru pariuri. Daca castigati procentul de 33.34% din toate pariurile puse, strategia este un succes.
Dupa ce am stabilit ca vrem sa castigam 25 de unitati le impartim cum credem noi de cuviinta(1+3+5+7+9=25) sau orice alta varianta 1+3+4+4+5+2+6 care sa dea totalul de 25.

Daca castigam primul pariu, format din primul si ultimul numar, in cazul nostru 1+9, la cota 2 de exemplu, eliminam cele 2 numere din strategie.
Daca pierdem primul pariu suma celor 2 numere 1+9=10, il adaugam la sfarsit si continuam sa pariem.
Astfel daca pierzi adaugi un singur numar, insa daca este sa castigi stergi 2 numere. Chiar daca esti un parior incepator poti duce la capat aceasta strategie.

EXEMPLU:
1-3-5-7-9 (Profit dorit 1+3+5+7+9=25)
1) Primul pariu cu miza 10 (1+9) este gresit, noul sir devine 1-3-5-7-9-10 si avem urmatorul Bilant -10
2) Al 2-lea pariu cu miza 11 (1+10) este corect, noul sir devine 3-5-7-9 si avem urmatorul Bilant +1
3) Al 3-lea pariu cu miza 12 (3+9) este gresit, noul sir devine 3-5-7-9-12 si avem urmatorul Bilant -11
4) Al 4-lea pariu cu miza 15 (3+12) este corect, noul sir devine 5-7-9 si avem urmatorul Bilant +4
5) Al 5-lea pariu cu miza 14 (5+9) este corect, nou sir devine 7 si avem urmatorul Bilant +18
6) Al 6-lea pariu cu miza 7 este gresit, noul sir devine 7-7 si avem urmatorul Bilant +11
7) Al 7-lea pariu cu miza 14 (7+7) este corect / Bilant 25


Strategia scor corect

De câteva zile mă tot gândeam cum să mă folosesc de promoția casei de pariuri bet365 0-0 Pariurile se rambursează.
Ce reprezintă această promoție? Pentru meciurile de fotbal dacă pariați pe scor corect înaintea celor 90 de minute de exemplu 2-1 sau 3-2 și meciul se termină cu scorul de 0-0, veți primi banii pariați înapoi. Chiar ieri cei care au pariat pe scor corect la meciul Cipru vs Elveția, pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, au primit banii înapoi pentru că s-a terminat 0-0.

Pentru strategia scor corect avem nevoie de 3 lucruri: bet365, betfair și inspirație.
Cum funcționează această stategie?
Punem un pariu de 1-1 la bet365 pe scor corect înainte de începerea meciului la o cotă de 7,50 aproximativ, pe o sumă de 50 de euro sau 200 de euro, mai mult sau mai puțin, depinde cât de mult vă permite bugetul.
Așteptăm să se înscrie primul gol și imediat punem un pariu la betfair(neapărat pe meciurile În Play) pe LAY scor corect 1-1 pe o cotă care va fi mai mică de 7,50 și suntem pe profit indiferent ce se mai întâmplă în continuare.
Pariem la betfair doar dacă s-a înscris cel puțin un gol, altfel nu facem nicio mișcare pentru că suntem acoperiți de promoția bet365.
Dacă meciul rămâne doar cu un gol marcat câștigăm pariul Lay 1-1 pus la betfair, dacă se termină 1-1 câștigăm pariul pus la bet365.
Dacă se termină 2-1,2-3,4-1 sau orice alt scor în afară 1-1, suntem pe plus pentru că avem pariul de LAY 1-1 la betfair.
Trebuie să alegeți meciuri echilibrate pentru că NU trebuie sa pariați pe meciuri cu favorită clară de genul: Barcelona sau Juventus pentru ca există riscul să se înscrie repede și nu mai puteți ieși pe profit.


Strategia Martingale


Strategia Martingale
Strategia Martingale este cea mai faimoasă strategie pentru ruletă sau pariuri. E ușor de înțeles, dar pentru realizarea ei aveți nevoie de capital, mult capital. Martingale arată așa: 1 2 4 8 16 32 64 128, etc. Suma de început poate fi 1 euro, 10 dolari, 100 lire sterline, în funcție de bugetul alocat pentru pariuri.
Pentru reușita acestei strategii aveți nevoie de sume mari de bani și inspirație în alegerea pariurilor.

Exemplu: Să zicem că o unitate este 10 euro pe cota minim 2 și în cazul în care pierdeți, dublați suma până în momentul în care o să câștigați. Apoi începeți iar cu pasul 1, adică 10 euro.
Primul pariu 10 E pierdut pe cota 2 -10 euro
Al doilea pariu 20 E pierdut pe cota 2 - 20 euro
Al treilea pariu 40 E pierdut pe cota 2- 40 euro
Al patrulea pariu 80 E câștigat pe cota 2 +160 euro

Din suma de 160 de euro scădem cele 3 pariuri pierdute până în acel moment adică 70 de euro plus 80 de euro care reprezintă miza ultimul pariu. 160-(70+80)= 10 euro câștig.

Dacă ați câștigat, începeți iar de la pasul 1. Puteți să jucați și pe cote de 3 sau mai mari, dar niciodată pe cote sub 2.
Pentru ca nu va limiteaza niciodata, puteti duce la bun sfarsit aceasta strategie folosind betfair.

Comentarii

 1. Interesante strategii ,dar nu vad sa fi vorbit de arbitrajul sportiv .Ce parere ai despre modul asta de pariere.Unii se lauda ca merge metoda asta ,e ceva real sau ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multi pariori care se folosesc de arbitrajul sportiv. Trebuie sa ai experienta pentru asa ceva si conturi deschise la multe case de pariuri online. Mai ales la cele care nu te limiteaza.

   Ștergere
 2. Mai poti juca x la fiecare meci din liga 1 deoarece nici un meci nu se joaca la aceeasi ora si poti juca progresie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o idee foarte buna. Dar dublezi folosind Martingale sau Fibonacci( 1 1 2 3 5 8 13 21, etc) ?

   Ștergere
 3. orice pont sau sugestie e bine venita.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe pagina Strategii pariuri gasesti multe variante de a paria, de a face un ban cinstit. Smecheria este sa respecti regulile strategiei indiferent ce se intampla. Bafta!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu