Strategie scor corect


Este o strategie greu de realizat. Desi o prezint in randurile de mai jos, nu o recomand.
De câteva zile mă tot gândeam cum să mă folosesc de promoția casei de pariuri bet365 0-0 Pariurile se rambursează.
Ce reprezintă această promoție? Pentru meciurile de fotbal dacă pariați pe scor corect înaintea celor 90 de minute de exemplu 2-1 sau 3-2 și meciul se termină cu scorul de 0-0, veți primi banii pariați înapoi. Chiar ieri cei care au pariat pe scor corect la meciul Cipru vs Elveția, pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, au primit banii înapoi pentru că s-a terminat 0-0.

Pentru strategia scor corect avem nevoie de 3 lucruri: bet365, betfair și inspirație.
Cum funcționează această stategie?
Punem un pariu de 1-1 la Bet365 pe scor corect înainte de începerea meciului la o cotă de 7,50 aproximativ, pe o sumă de 50 de euro sau 200 de euro, mai mult sau mai puțin, depinde cât de mult vă permite bugetul.
Așteptăm să se înscrie primul gol și imediat punem un pariu la betfair(neapărat pe meciurile În Play) pe LAY scor corect 1-1 pe o cotă care va fi mai mică de 7,50 și suntem pe profit indiferent ce se mai întâmplă în continuare.
Pariem la betfair doar dacă s-a înscris cel puțin un gol, altfel nu facem nicio mișcare pentru că suntem acoperiți de promoția bet365.
Dacă meciul rămâne doar cu un gol marcat câștigăm pariul Lay 1-1 pus la betfair,dacă se termină 1-1 câștigăm pariul pus la bet365.
Dacă se termină 2-1,2-3,4-1 sau orice alt scor în afară 1-1, suntem pe plus pentru că avem pariul de LAY 1-1 la betfair.
Trebuie să alegeți meciuri echilibrate pentru că NU trebuie sa pariați pe meciuri cu favorită clară de genul: Barcelona sau Juventus pentru ca există riscul să se înscrie repede și nu mai puteți ieși pe profit.

Dacă aveți întrebări puteți să folosiți oricând secțiunea de comentarii de mai jos.
Bafta!

S-ar putea sa iti placa si Strategia minutul urmatorului gol

Comentarii

  1. nu ai cum sa fii pe profit esti pe 0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un fel de trading si ai cum sa fii pe profit.Ai incercat tu strategia asta?

      Ștergere
  2. E super ok strategia! Bravo Florine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place aceasta strategie George Daniel. Spor la facut bani si multa inspiratie!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru pont! Succes!

      Ștergere
  3. Le deschizi mintea la carnaciori si anonimus....,dupa calculele lor micrometrice....la rezultate... 0! E greu sportul asta,cu pariurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot explic unora ca ar trebui sa parieze online, sa deschida conturi la betfair si pinnaclesports, sa parieze doar un meci pe bilet, sa nu joace la recuperare nicioadata, etc. Dar vorbesc degeaba...

      Ștergere
  4. Interesant, cum fac rost de banuti o incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu aplici strategia pe meciuri cu favorita clara gen: Barcelona, Bayern, Juventus, etc. In rest strategia merge prea bine.Bafta!

      Ștergere
  5. cam in ce minut trebuie sa se marcheze ca sa prinzi cota aia la betfair ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de la meci la meci pentru ca sunt cote diferite.Dar in general e bine sa prinzi dupa primele 10 minute sau inainte de ultimele 10 minute ale meciului.

      Ștergere
  6. nu prea e profitabil. pentru a fi pe profit cand plasezi pariul pe lay trebuie sa pariezi o suma mai mare decat cea pusa pe scor corect la bet365. cota trebuie sa fie mult mai mica pentru a avea profit. riscul e prea mare pentru un profit minuscul.daca vrei sa faci trading o faci pe betfair punand mai intai un pariu pe back, doar asa e profitabil

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca jucati cel mult 2 meciuri jucate de genul, din care 1 sa fie cu miza returnata, veti fi limitati in scurt timp de catre bet365. Am patit-o eu. Strategia este o mina de aur, dar se prind uratii astia repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbă des, joacă multiplu, schimbă sportul, fă greșeli de începător intenționate și astfel casei de pariuri bet365 îi va fi greu să te catalogheze drept începător sau profesionist.
      Nu juca același pariu mereu. Cunosc pe cineva care făcea rulajul la bonusuri pe cornere, sub sau peste și a fost mirosit de casa de pariuri că e ceva necurat la mijloc. Joaca tot felul de pariuri pe toate sporturile posibile.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu