Steaua Bucuresti NU este exclusa de Comisia UEFA din Champions League



Steaua Bucuresti NU este exclusa de Comisia UEFA din Champions League in sezonul 2013-2014 . Aceasta decizie a fost luata din cauza condamnarii definitive a lui Gigi Becali, patronul Stelei, dupa ce acesta a incercat sa premieze o echipa din Campionatul Romaniei sa joace corect. Trebuie precizat ca banii nu au fost dati pentru ca o anumita echipa sa piarda intentionat.
UEFA a tras de timp nejustificat dupa parerea mea si a aratat lipsa de respect fata de romani si turci, cu o amanare de cateva ore care s-au transformat in cateva zile.
Unul dintre oficialii de la UEFA mai avea si glume in repertoriu, vineri cu un ziarist de la Protv cu o intrebare stupida: Dar de ce va grabiti chiar asa sa aflati decizia?

Poate pentru ca suporterii Stelei au fost cei mai numerosi in sezonul de UEFA Europa League, proaspat incheiat. Pentru ca orice decizie s-ar fi luat, lipsa de transparenta este enervanta, de parca cine stie ce decizie despre viitorul intregii lumi se pregateau sa anunte.
In fine, oficial Steaua nu este exclusa din Cupele Europene iar Pandurii(asa spunea Mircea Sandu) nu ii va lua locul in Champions League, iar Vaslui nu va evolua in Europa League in acest sezon.
Faxul de la UEFA arata asa: Campioana a primit un an neeuropean, dar cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii 5 ani, perioada de graţie dictată de forul european!
Mihai Stoica a stat ca pe ace zilele astea, chiar el a recunoscut ca era stresat, irascibil si cauta cearta cu oricine. Acum a rasuflat usurat si a declarat ca: Steaua Bucuresti joacă în preliminariile UEFA Champions League. Nu contează amenda! Suporterii să ştie că pe 16 iulie trebuie să umplem stadionul şi să batem la o diferenţă mare Vardar Skopje!

Echipele turcesti nu au fost la fel de norocoase: Fener a primit doi ani, plus un an "cu supendare" din Cupele Europene, iar Beşiktaş un an, iar turcii sunt suparati foc si afirma ca romanii s-au dus cu valiza si la forul european.
Este corecta aceasta decizie data de Comisia UEFA ca Steaua Bucuresti sa nu fie exclusa din Champions League?

Comentarii

  1. A precizat bine Mimel "sa umplem stadionul" - sa se adune bugetul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Steaua era exclusa avea probleme mari financiare pentru ca, chiar daca nu ajunge in Champions League, tot va face bani si in Europa League cu vanzarea de bilete, bani din televizari,etc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu