Manchester United – Liverpool, Derby-ul Titanilor in turul 3 al Cupei Ligii Angliei



Va mai fi Luis Suarez acelasi de dinaintea incidentului? Ramane de vazut daca decizia lui Liverpool de a nu-l vinde, a fost inteleapta.

Miercuri, 25 septembrie de la ora 21:45, in turul 3 al Capital One Cup se intalnesc diavolii de la Manchester United si cormoranii de la Liverpool. Confruntarea va fi una pe viata si pe moarte, avand in vedere rivalitatea dintre cele 2 cluburi. Ultimele 2 infruntari directe de pe Old Trafford intre cele 2 echipe s-au incheiat cu scorul de 2-1, iar in ultimele 6 meciuri, doar ultimul meci nu au inscris ambele echipe. Cele 2 echipe s-au intalnit déjà in acest sezon pe Anfield, unde cormoranii au invins cu scorul de 1-0 prin golul inscris in minutul 4 de Daniel Sturridge.

Rezultatele celor 2 echipe coincid in sensul ca ambele se chinuie sa castige. Dupa victoria cu 1-0 asupra lui United, Liverpool nu a reusit decat un egal (2-2) in deplasarea de la Swansea, si o infrangere surprinzatoarea pe teren propriu 0-1 cu Southampton. Pe de alta parte, United nu reuseste sa castige cu echipe mari (0-0 acasa cu Chelsea, 0-1 pe Anfield, 1-4 pe Etihad Stadium la Manchester City), ceea ce face obligatorie trecerea in turul urmator a gazdelor. Meciul marcheaza revenirea lui Luis Suarez in echipa lui Liverpool dupa incidentul cu Branislav Ivanovic(l-a muscat ca in filmele cu vampiri).
Acesta si-a executat pedeapsa de 10 etape de suspendare, si acum este de asteptat sa fie titular. Trebuie observat de asemenea ca Robin Van Persie este probabil absent si pentru acest meci dupa ce a lipsit si in derby-ul cu Manchester City de pe Etihad Stadium, in care cetatenii au invins cu 4-1.

David Moyes accentueaza stirea si spune ca cel mai probabil atacantul olandez va reveni in meciul cu West Bromwich Albion de sambata. Antrenorul crede ca infrangerea de pe terenul lui City pune o presiune si mai mare pe echipa sa. Despre revenirea lui Suarez, antrenorul scotian a mentionat ca acest lucru nu schimba complexitatea meciului si ca stie cat de bun este sud-americanul.

Brendan Rodgers spune ca Liverpool nu va uita vreodata incidentul lui Suarez si ca acest lucru nu a a adus decat inconveniente clubului, dar ca retinerea sa in ciuda diferitelor oferte este un lucru fantastic, si ca acesta va fi ca un transfer nou. Despre titularizarea sa, antrenorul din Irlanda de Nord crede ca prezenta atacantului este destul de sigura.
Desi este un meci de o rivalitate care depaseste limitele, si jucatori mai putini folositi au sansa sa joace in aceasta partida, doar prin prisma faptului ca este meci de cupa. De exemplu, pentru United, Nani si Javier”Chicarito” Hernandez, iar la Liverpool ar putea evolua si Raheem Sterling.

Meciul va fi arbitrat de Mark Clattenburg si va fi asistat de catre Simon Beck si Steve Child.
Sub 5 cartonase cu handicap asiatic are cota 2.025 (daca se dau 5 se returneaza miza), ambele marcheaza are cota 1.61 la william hill.

Articol scris de Vlad Dobroteanu.

Comentarii

  1. 1,65 e cota la ambele marcheaza la public bet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar acum am verificat si cota le bet365 ca marcheaza ambele e 1,61.
      E mai buna cota la public bet dar eu prefer pariatul online pentru ca nu platesc taxe nici cand pun la pariuri, nici cand castig.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu