Statistica la Olympique Marseille - PSG
Olympique Marseille-PSG va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, mâine de la ora 22.

Statistică la Olympique Marseille-PSG

Olympique Marseille este neînvinsă în ultimele 11 partide din Franta. 67% din meciurile echipei Olympique Marseille s-au terminat cu rezultate de sub 2,5 goluri.
Olympique Marseille a primit gol în 83% din meciurile jucate acasă. 62% din punctele câștigate de gazdele de mâine seara au fost câștigate în deplasare.
71% din goluri marcate de Olympique Marseille au fost realizate în repriza a doua. În ultimele 5 partide jucate pe teren propriu Olympique Marseille a făcut doar rezultate de egalitate.
Olympique Marseille nu a câștigat niciun meci jucat acasă în ultimele 9 întâlniri fotbalistice.

Paris Saint-Germain este neînvinsă în ultimele 24 de meciuri jucate în Ligue 1. PSG a marcat 61 de goluri și a primit doar 11.
Paris Saint-Germain a câștigat 88% din meciurile jucate în acest sezon. Paris Saint-Germain a învins în 85% din partidele de fotbal jucate în deplasare.
Paris Saint-Germain a câștigat ultimele 8 partide jucate. Ultimul egal a fost pe terenul celor de la Angers, scor 0-0.
PSG a înscris de fiecare data atunci când a jucat în fața suporterilor din Paris. PSG nu a primit gol în 77% din partidele jucate în deplasare.
Paris Saint-Germain a deschis scorul în 83% din întâlnirile fotbalistice din acest sezon. PSG a câștigat ultimele 4 meciuri jucate pe teren străin împotriva echipelor: St Etienne, Toulouse, Caen și Nice.
Paris Saint-Germain nu a primit gol în ultimele 5 deplasări.

Dacă vreți să pariați la Olympique Marseille-PSG, cred că pariul peste 2,5 goluri la cota 1,95 are șanse mari de reușită. Puteți încerca și victore PSG la cota 1,70.


Comentarii

  1. PSG a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la Olympique Marseille. Ambele ponturi(peste 2,5 goluri si victorie PSG) au iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?