Statistica la Olympique Marseille - PSG




Olympique Marseille-PSG va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, mâine de la ora 22.

Statistică la Olympique Marseille-PSG

Olympique Marseille este neînvinsă în ultimele 11 partide din Franta. 67% din meciurile echipei Olympique Marseille s-au terminat cu rezultate de sub 2,5 goluri.
Olympique Marseille a primit gol în 83% din meciurile jucate acasă. 62% din punctele câștigate de gazdele de mâine seara au fost câștigate în deplasare.
71% din goluri marcate de Olympique Marseille au fost realizate în repriza a doua. În ultimele 5 partide jucate pe teren propriu Olympique Marseille a făcut doar rezultate de egalitate.
Olympique Marseille nu a câștigat niciun meci jucat acasă în ultimele 9 întâlniri fotbalistice.

Paris Saint-Germain este neînvinsă în ultimele 24 de meciuri jucate în Ligue 1. PSG a marcat 61 de goluri și a primit doar 11.
Paris Saint-Germain a câștigat 88% din meciurile jucate în acest sezon. Paris Saint-Germain a învins în 85% din partidele de fotbal jucate în deplasare.
Paris Saint-Germain a câștigat ultimele 8 partide jucate. Ultimul egal a fost pe terenul celor de la Angers, scor 0-0.
PSG a înscris de fiecare data atunci când a jucat în fața suporterilor din Paris. PSG nu a primit gol în 77% din partidele jucate în deplasare.
Paris Saint-Germain a deschis scorul în 83% din întâlnirile fotbalistice din acest sezon. PSG a câștigat ultimele 4 meciuri jucate pe teren străin împotriva echipelor: St Etienne, Toulouse, Caen și Nice.
Paris Saint-Germain nu a primit gol în ultimele 5 deplasări.

Dacă vreți să pariați la Olympique Marseille-PSG, cred că pariul peste 2,5 goluri la cota 1,95 are șanse mari de reușită. Puteți încerca și victore PSG la cota 1,70.


Comentarii

  1. PSG a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la Olympique Marseille. Ambele ponturi(peste 2,5 goluri si victorie PSG) au iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu