Barcelona - Manchester City sau intoarcerea lui Guardiola acasa


Guardiola nu a avut mare succes atunci când a întâlnit-o pe Barcelona ca adversar, cel puțin în ultimele sezoane de Champions League. În sezonul 2014/15, atunci când Guardiola o antrena pe Bayern Munchen, acesta a pierdut cu 5-3 la general dubla cu Barcelona. În tur a pierdut chiar cu un scor de echipă mică 3-0.
Manchester City are un palmares foarte slab contra Barcelonei. Din 4 meciuri a pierdut 4.

Barcelona a marcat de fiecare dată atunci când a jucat acasă în ultimele 17 meciuri jucate în Liga Campionilor, din sezonul 2013 și până acum. Catalanii au un atac devastator și au peste 3 goluri marcate pe meci, statistic vorbind.
Manchester City a pierdut 6 meciuri din 8 pe pământ spaniol. Singurele victorii au fost următoarele: 3-0 împotriva lui Villarreal în Noiembrie 2011 și 3-1 împotriva echipei Sevilla în Noiembrie 2015.

Barcelona și Manchester City au marcat împreună 16 goluri în primele 2 meciuri din grupă în Liga Campionilor. Barcelona a înscris 9 goluri, iar City a înscris 7 goluri.
Neymar are cele mai multe pase de gol din toți jucătorii din Liga Campionilor în acest sezon. Brazilianul are 5 pase de gol.

O să pariez la meciul Barcelona-Manchester City peste 2,5 goluri la cota 1,50 pentru că sunt 2 echipe care au un atac de top. Puteți încerca și victoria Barcelonei la cota 1,55.

Comentarii

  1. Barcelona a invins clar echipa lui Guardiola cu 4-0. Messi a facut diferenta pt ca a marcat 3 din cele 4 goluri ale catalanilor. Ambele ponturi au iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over