Barcelona - Manchester City sau intoarcerea lui Guardiola acasa


Guardiola nu a avut mare succes atunci când a întâlnit-o pe Barcelona ca adversar, cel puțin în ultimele sezoane de Champions League. În sezonul 2014/15, atunci când Guardiola o antrena pe Bayern Munchen, acesta a pierdut cu 5-3 la general dubla cu Barcelona. În tur a pierdut chiar cu un scor de echipă mică 3-0.
Manchester City are un palmares foarte slab contra Barcelonei. Din 4 meciuri a pierdut 4.

Barcelona a marcat de fiecare dată atunci când a jucat acasă în ultimele 17 meciuri jucate în Liga Campionilor, din sezonul 2013 și până acum. Catalanii au un atac devastator și au peste 3 goluri marcate pe meci, statistic vorbind.
Manchester City a pierdut 6 meciuri din 8 pe pământ spaniol. Singurele victorii au fost următoarele: 3-0 împotriva lui Villarreal în Noiembrie 2011 și 3-1 împotriva echipei Sevilla în Noiembrie 2015.

Barcelona și Manchester City au marcat împreună 16 goluri în primele 2 meciuri din grupă în Liga Campionilor. Barcelona a înscris 9 goluri, iar City a înscris 7 goluri.
Neymar are cele mai multe pase de gol din toți jucătorii din Liga Campionilor în acest sezon. Brazilianul are 5 pase de gol.

O să pariez la meciul Barcelona-Manchester City peste 2,5 goluri la cota 1,50 pentru că sunt 2 echipe care au un atac de top. Puteți încerca și victoria Barcelonei la cota 1,55.

Comentarii

  1. Barcelona a invins clar echipa lui Guardiola cu 4-0. Messi a facut diferenta pt ca a marcat 3 din cele 4 goluri ale catalanilor. Ambele ponturi au iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu