Arsenal a fost eliminata din FA Cup de Nottingham Forest


Arsenal a fost eliminata din FA Cup de Nottingham Forest. Cei de la Nottingham au castigat cu 4-2, 2-1 la pauza. 2 din golurile victoriei au fost marcate din loviturile de la 11 metri in minutele 64(Ben Brereton) si 85(Kieran Dowell).
Este o surpriza mare pentru ca Arsenal era o specialista in aceasta competitie si in plus, anul asta echipa lui Wegner nu joaca in Champions League pentru ca a ratat primele 4 locuri in Premier League, anul trecut. Asta nu s-a mai intamplat de peste 20 de ani.

Iar eliminarea din Cupa in turul 3 pentru Arsenal nu s-a mai intamplat din 1996, atunci cand Sheffield United a provocat suparare in randul tunarilor. FA Cup era un trofeu la care Arsenal putea visa.
Acum nu mai este cazul.

Iar primul 11 al lui Arsenal din aceasta seara m-a lasat masca. Niciun titular nu a fost in echipa de start, nici pe banca de rezerve. Ori Wegner a innebunit si e arogant ori chiar nu il intereseaza aceasta competitie. Eu inteleg ca Arsenal doreste sa ajunga in primele 4 echipe din Premier League, pentru ca acestea joaca direct in Champions League in grupe, din sezonul viitor. Dar acum, Arsenal este pe locul 6 cu 39 de puncte, iar pe primul loc se afla Manchester City cu 62 de puncte. Si la jocul prestat de tunari, nu vad cum ar putea sa treaca in clasament de Manchester United, Liverpool, Chelsea si Tottenham.

Cred ca Wenger trebuia sa paraseasca clubul Arsenal cand a castigat ultima oara FA Cup. Iesea pe poarta din fata, cu capul sus, in aplauzele suporterilor care au fost langa el multi ani. Acum este ca un batran care se agata de o nevasta tanara si crede ca mai poate inca un an sa o tina aproape. Dar femeia tanara e cu ochii la alt manager, unul care are succes, care vine cu sange proaspat in asceasta combinatie.
Suporterii lui Arsenal sunt impartiti deja in 2 categorii: cei care il vor plecat cu orice pret pe Arsene Wegner si cei care isi doresc ca el sa ramana. Iar daca Arsenal nu va termina in primele 4 echipe din Premier League, va fi un sfarsit de cariera urat pentru Wegner. Unul pe care nu il merita, dar unul pe care nu a stiut sa il gestioneze.



Comentarii