Tottenham Hotspur vs. Juventus sau Mauricio Pochettino vs. Massimiliano Allegri


Dupa primul meci din Liga Campionilor terminat cu scorul de 2-2 pe 13 Februarie, Juventus va juca azi cu gandul la victorie, de la ora 21:45 pe stadionul Wembley. Echipa lui Massimiliano Allegri are nevoie de victorie sau un meci egal de la scorul 3-3 in sus, daca isi doreste calificarea mai departe in Champions League.

De la acel 2-2 impotriva lui Tottenham, Juventus a castigat 3 meciuri la rand cu scorul de 1-0. Echipa campioana a Italiei a invins cu Torino, apoi a eliminat-o pe Atalanta din Cupa Italiei si in ultima etapa din Seria A, a luat toate cele 3 puncte puse in joc in ultimul minut, pe terenul celor de la Lazio prin golul marcat de Dybala.
Echipa lui Mauricio Pochettino a invins echipele Crystal Palace si Huddersfield in Premier League cu 1-0 si 2-0. Apoi a distrus echipa mica Rochdale cu scorul de 6-1 in FA Cup.

Tottenham este neinvinsa acasa atunci cand joaca impotriva echipelor din Italia. Din 7 intalniri, echipa din Anglia a castigat 3 si in alte 4 partide de fotbal a facut egal. Printre echipele invinse de echipa lui Mauricio Pochettino se numara Fiorentina, Inter si Milan.
Juventus nu are un record prea bun in deplasarile din Anglia pentru ca are doar 3 victorii din 21 de meciuri. Juve are 6 egaluri si 12 infrangeri, iar in seara asta are nevoie de victorie pentru ca nu vad cum acest meci sa se termine cu scorul de 3-3.
Ambele echipe stau bine pe faza defensiva. In ultimele 20 de meciuri, Juve a primit gol doar in 2 partide de fotbal, ultima isprava de acest gen in Serie A s-a intamplat la Verona, in decembrie 2017, atunci cand echipa lui Massimiliano Allegri a castigat cu 3-1.

Echipa probabile
Tottenham Hotspur:
Lloris; Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembele; Son, Alli, Eriksen; Kane

Juventus possible:
Buffon; Lichsteiner, Benatia, Chiellini, Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Costa, Dybala, Mandzukic

La meciul dintre echipele Tottenham Hotspur si Juventus voi paria ambele echipe marcheaza sau GG la cota 1,80.

Comentarii

  1. Scor final Tottenham Hotspur 1-2 Juventus. Ambele echipe au inscris si pariul GG a fost castigat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu