Campionatele de fotbal unde se marcheaza foarte mult


Pariez de mult timp si am incercat multe strategii pe termen lung. Iar una dintre ele a fost reprezentata de Easy money, pariuri cu suma mare pe cota mica, cel putin un gol marcat in meci. Sansele acestui tip de pariu sunt foarte mari, dar nu poti sa eviti la infinit un rezultat de 0-0. Si daca printre voi sunt pariori care joaca la fel, m-am gandit sa scriu un articol despre campionatele de fotbal unde se marcheaza foarte mult. In Premier League, 23 de meciuri s-au terminat 0-0 anul trecut, iar acum 2 sezoane, 31 de partide s-au incheiat cu un scor alb.

In campionatul din Chile sunt foarte putine meciuri care se termina cu scorul de 0-0. In sezonul 2013/14, doar 1,9% din partidele de fotbal din Chile s-au terminat fara gol marcat. Pe acest campionat merita sa joci strategia easy money.
Cel mai mare procent de meciuri terminate cu scorul de 0-0 in sezonul 2013/14 au fost in campionatul din Egipt, unde 17,7% din intalnirile fotbalistice s-au terminat la egalitate fara gol marcat. Dar mai jos o sa va prezint niste date statistice din ultimul sezon fotbalistic.

Campionatele de fotbal unde se marcheaza foarte des sunt urmatoarele:
1. Campionatul din Qatar unde procentul de meciuri 0-0 este de 3,8%
2. Campionatul din Scotia, prima liga unde procentul este de 3,9%
3. Campionatul din Olanda, a doua liga denumita Dutch Jupiler cu un procent de 4,7% de meciuri terminate cu scorul de 0-0.
4. Pe acest loc se afla 2 campionate, cel din Chile si English National League South cu un procent de 4,8%

Campionatele de fotbal unde se inscrie foarte rar:
1. In campionatul din Ucraina sunt cele mai multe meciuri incheiate cu scorul de 0-0. Procentul este foarte mare si ajunge la 13,9%
2. Campionatul din Egipt unde procentul este de 12,5%
3. Campionatul din Romania,Liga 1 unde sunt multe meciuri urate, fara goluri marcate. Procentul la noi este de 12,4%
4. Campionatul din Spania, Segunda Division unde procentul este de 11,7%.

Campionate de fotbal unde se marcheaza foarte mult: Scotia, Qatar, Olanda - Dutch Jupiler, Chile, English National League South, Austria - Liga 1 si Liga a 2-a.
Daca va intereseaza procentul partidelor incheiate cu peste 1.5 goluri in repriza 1 aveti un top 7 mai jos:

1. La Liga – 40%
2. Premier League – 35.4%
3. Bundesliga – 30.6%
4. Liga 1 – 29.4%
5. Ligue 1 – 29.3%
6. Eredivisie – 29.3%
7. Serie A – 26.6%




Comentarii

  1. Ce tari sunteți!...prezentați site-ul ca ”Campionatele de fotbal unde se marcheaza foarte mult ” iar de fapt pe pagina vorbiți numai de 0-0..halal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Campionatele unde procentul de 0-0 este foarte mic sunt campionate de fotbal unde se marcheaza foarte des. Exemple din articol: Qatar, Scotia, Olanda Divizia a 2-a si Chile.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu