Ce inseamna castiga oricare dintre reprize

castiga oricare dintre reprize

Pariul castiga oricare dintre reprize da mari batai pariorilor din mediul online sau celor care pariaza la colt de strada. Unii confunda acest pariu cu pauza/final, dar sunt chestii diferite. Poti sa pierzi un pariu daca nu stii exact ce alegi cand faci biletul ala sigur. E important sa stii ce inseamna anumite semne sau prescurtari de la agentiile de pariuri si nu e o rusine sa intrebi in stanga sau in dreapta alti pariori sau sa cauti pe Google.

Pariul acesta il gasiti sub diferite forme la casele de pariuri: echipa gazda / oaspete castiga cel putin o repriza, echipa 1 / 2 va castiga oricare din reprize, gazdele / oaspetii sa castige oricare din reprize. Toate aceste variante reprezinta acelasi lucru. 

Ca pariul sa castige oricare dintre reprize este de ajuns ca echipa pe care ai pariat sa castige cel putin o repriza, indiferent de rezultatul final. O sa va dau cateva exemple clare ca sa intelegeti acest tip de pariu.

La meciul PSG vs Real Madrid in Champions League, daca ai pariat pe PSG castiga oricare dintre reprize si scorul a fost 0-0 la pauza si 2-1 la final, ai castigat. PSG a invins in a 2-a repriza cu 2-1, iar tu ai niste bani in plus in buzunar.

La meciul Craiova vs Dinamo, ai pariat pe Dinamo acest tip de pariu si scorul a fost 3-0 la pauza si 3-1 la final. Ai castigat pentru ca Dinamo a invins in a 2-a repriza cu 1-0, chiar daca a pierdut la final cu scorul general de 3-1.

Daca pariezi la meciul Bayern Munchen - Schalke pe campioana Germaniei ca va castiga oricare dintre reprize si rezultatul la pauza este 2-0, iar la final 3-1, ai castigat. Bayern Munchen a castigat prima repriza cu 2-0, chiar daca rezultatul celei de a 2-a reprize a fost 1-1.

Acest pariu "castiga oricare dintre reprize" are sanse de reusita mult mai mare decat unul pe rezultat final pentru ca echipa pe care ai pariat are nevoie doar de o repriza sa conduca. Orice avantaj pe care il ofera casa de pariuri este bine sa profiti de el, indiferent ca sunt pariuri ca acesta, sansa dubla, la egal banii inapoi sau DNB, bonus la prima depunere cu un rulaj mic si la cote acceptabile, pariuri pe handicap asiatic la victorie sau pe goluri marcate, cote marite pentru anumite meciuri de fotbal etc.



Comentarii